Bag om Billy: Mød Christian som er rådgiver

Billy regnskabsprogram forfatter

Willads Thor Petersen

12. april 2017

Sig hej til Christian. Han er 20 år gammel og den yngste medarbejder i supporten, hvor han rådgiver både nye og eksisterende kunder.

Christian skiller sig ud fra de andre i supporten, da han ikke studerer på Copenhagen Business School, men på Københavns Universitet. Han har desuden en særlig vane med altid at dukke op på kontoret lige til frokosttid, så han kan nå spise med os andre, inden han rent faktisk skal møde ind.

Når Christian er på arbejde, kan du altid finde ham utroligt velklædt og med et stort smil på læberne.

Hvad laver du i Billy?

”Da jeg først startede i Billy, arbejdede jeg som dedikeret onboarder, hvor jeg udelukkende ringede ud til nye kunder for at introducere dem til programmet og få dem godt i gang.

Nu arbejder jeg som rådgiver i hele supportafdelingen, og arbejder både med nye og eksisterende kunder. Jeg laver blandt andet årsregnskaber for kunderne lige i øjeblikket, så jeg har en masse at tage mig til.

Jeg elsker det matematiske aspekt i økonomi, og hvis jeg kan komme til det, så vil jeg også gerne arbejde med lidt mere avancerede økonomiske projekter. Alt arbejde hvor jeg får lov at arbejde med store mængde data, synes jeg er spændende, og så er jeg nok også lidt af en Excel-nørd.”

Når ikke du arbejder eller læser, hvad laver du så?

”Jeg har svært ved at sidde stille og være alene, så jeg løber altid rundt og laver en masse. Jeg prøver altid at være involveret i så mange projekter som muligt.

På mit studie er jeg blandt andet med i festudvalget, hvor jeg har ansvaret for en masse arrangementer, samtidig med at jeg hjælper til som bartender i fredagscaféen en gang i mellem.

Udover alle arrangementerne og arbejdet der skal planlægges, så holder jeg meget af at lave mad. Hvis jeg nu har en sød pige på besøg, så er det altid romantisk lige at sætte stemningen med lidt dæmpet musik, et glas vin og lidt lækker mad jeg selv har lavet.

Der er noget fedt ved at kunne lave god mad, specielt når man ser frem til at lave det. Så længe jeg har salt, peber og hvidløg, så er jeg ret sikker på, at jeg kan få det meste til at smage godt.”

Hvad drømmer du om at arbejde med?

”Drømmen er at arbejde som aktieanalytiker i en af de store banker i enten London eller New York. Min eneste frygt er, at det nok bliver lidt ensomt udelukkende at arbejde med tal. Hvis det kan blandes med en form for rådgivning, så er det lige noget for mig.

Inden jeg startede i Billy, arbejdede jeg i Tommy Hilfiger´s afdeling i Lyngby. Det var første gang, jeg blev introduceret for at snakke med kunder.

Det kan godt være, at jeg ikke var den bedste til at lægge tøj sammen, men når der kom en kunde forbi, så var jeg altid klar til lige at snakke med dem. Hvis jeg så var heldig, og det nu var en sød pige der kom forbi, så havde jeg jo også en god undskyldning for lige at snakke med hende.

Så hvis jeg kan blande matematik og økonomi med det job, jeg havde i Tommy Hilfiger, så vil det klart være drømmejobbet.”

Hvem er din største rollemodel?

”Jeg ser meget op til min far. Han har altid været så velovervejet i sine beslutninger, og så hviler han utrolig meget i sig selv. Når jeg sammenligner mig selv med ham, føler jeg lidt, at jeg bare skøjter hen over de fleste beslutninger uden egentlig at tage stilling til så meget.

Min bror minder også meget om min far på den måde. Han kan fordybe sig i sig selv, og hvad han ellers går og laver. Jeg er meget mere flyvsk, og der skal hele tiden ske noget. Derfor tror jeg også, at min bror og jeg, komplimenterer hinanden virkelig godt, fordi vi er så forskellige.”

Næste gang

Nu hvor sommeren langsomt nærmer sig, kan du inden længe være sikker på, at finde Christian siddende i Nyhavn og nyde et glas rosé med sine bedste kammerater.

Næste interview kommer ud den 28. april, hvor du kan møde marketingchefen, Katrine.

Den 31. marts udkom den forrige udgave af vores blogserie, Bag om Billy, og hvis du ikke har læst det endnu, kan du finde det her her.