Bag om Billy: Mød Kristian fra onboardingen

Billy regnskabsprogram forfatter

Willads Thor Petersen

17. marts 2017

I dag kan du møde Kristian, som har arbejdet i Billy i over et år.

Kristian arbejder i vores onboarding, hvor han ringer ud til nye kunder og sørger for, at de kommer godt i gang med deres regnskab i Billy. Derudover hjælper han til med at besvare henvendelser i supporten – så du har måske haft ham i røret, hvis du har kontaktet os på et tidspunkt.

Udover at hjælpe kunder er Kristian den uofficielle humørbombe i Billy, og man er aldrig i tvivl, om han er på arbejde.

Hvad enten det er stemmen gennem lokalerne, man kan høre, eller weekendens historier der bliver delt ved frokostbordet, så stiger humøret og lydniveauet altid en smule, når Kristian er på arbejde.

Hvad laver du, når du ikke arbejder i Billy?

”Lige for tiden bruger jeg rigtig meget af min tid på mit studie. Jeg læser økonomisk markedsføring på Copenhagen Business School og er lige startet på min kandidat.

Når jeg endelig har tid i weekenden, spiller jeg fodbold med nogle gamle kammerater. Tilbage i gymnasietiden startede vi vores eget fodboldhold, som vi døbte Wolfpack.

Vi lægger ikke så meget fokus på at træne i løbet af ugen, så vi møder bare op lørdag morgen og spiller kamp. Der er selvfølgelig altid et par stykker, som først lige er kommet hjem fra en aften ude natten før – men det er jo bare en del af charmen.”

Hvad har været dit bedste øjeblik i Billy?

”Jeg kan huske første gang, en kunde spurgte efter mit navn i supporten. Han havde fået hjælp af mig tidligere, og han stolede på, at jeg kunne hjælpe ham igen.

Den relation, man opbygger til kunderne, er klart noget af det fedeste i mit job. Efter et stykke tid sidder man næsten med en lille portefølje af kunder, som kun vil snakke med mig – det er altid rart at være efterspurgt.”

Hvilken hjemmeside besøger du hver dag?

”Jeg tror faktisk, at jeg bruger mere tid på hjemmesider med rejser og rejseblogs, end jeg gør på Facebook. Så snart jeg har lidt ferie, prøver jeg at komme ud at rejse.

Til sommer skal jeg en måned til USA, og jeg glæder mig helt vildt. Planen er at tage en klassisk roadtrip på tværs af staterne og opleve så meget som muligt.”

Hvem er din største rollemodel?

”De personer jeg ser mest op til i mit liv, er klart mine forældre. Det mindset jeg har i dag, er noget jeg har arvet fra dem. Min far er lektor på Copenhagen Business School og har haft forskellige direktørstillinger hen over årene. Min mor er uddannet advokat og har arbejdet med jura i mange år.

Så hvis man skal sige noget om mine forældre, så har de sat høje standarder for mine søskende og mig. Omvendt har mine forældre altid være gode til at motivere mig til at arbejde hårdt for mine drømme. Hvis der er noget jeg er i tvivl om, har de altid haft den holdning, at jeg skal kaste mig ud i tingene.”

Næste gang

Næste interview kommer ud om 14 dage, hvor du kan møde Casper fra udviklingsafdelingen, som tilmed er den nyeste tilføjelse til Billy-teamet.

Og fik du ikke læst første udgave af vores blogserie Bag om Billy, som udkom for 14 dage siden, så kan du finde det her.