Bag om Billy: Mød vores Marketing Upsell Specialist Mads

Forfatter:Maria Nielsen
Dato:10. juli 2020
Læsetid:4 minutter

I denne uge af Bag om Billy kan du møde Mads, som er vores Marketing Upsell Specialist.

Som Marketing Upsell Specialist arbejder Mads med vores e-mail kommunikation, hvor han blandt andet opbygger forskellige e-mail flows, som personaliserer kommunikationen til vores brugere. Derudover går en stor del af hans tid på at kigge på data, hvor han undersøger, om der er noget, vi kan gøre bedre.

Mads er født og opvokset i Aalborg i en bydel kaldet Gug, men for 7 år siden fløj han fra reden og flyttede til København. Faktisk flyttede han til Ballerup i god tro om, at det også var København. I dag er han rykket lidt tættere på byen, hvor han nu bor på Christianshavn sammen med en roomie.

I sin fritid elsker han at drikke en øl med vennerne på Barkowski, inden turen går videre i Parken for at se hans favorithold spille. Mads er nemlig kæmpe FCK-fan, selvom at han oprindeligt er fra Aalborg. Dog må han nøjes med at se sit yndlingshold spille på tv for tiden. Udover at være en utrolig dedikeret FCK-fan, kan Mads godt lide at styrketræne, spille Call of Duty og lytte til musik. Han er især glad for at lytte til The Weeknd og Frank Ocean, faktisk så meget, at han har fået Frank Ocean tatoveret på sit lår.

Hvad er det bedste ved at arbejde hos Billy?

“Det bedste ved at arbejde hos Billy er helt klart sammenholdet blandt kollegerne og de opgaver, som jeg får lov til at arbejde med her. Jeg kan virkelig også godt lide, at det er en effektiv arbejdsplads, hvor man hurtigt kan få ting ført igennem.”

Hvor ser du dig selv om 10 år?

“Hmm... Jeg er nok den type, som bare tager en ting ad gangen, så det er lidt svært at sige, hvor jeg ser mig selv om 10 år. Forhåbentlig laver jeg noget, som jeg er glad for. Men skulle jeg nævne en enkelt ting, så håber jeg, at jeg om 10 år bor i en fed lejlighed på Frederiksberg med stuk, selvfølgelig.”

Hvilken rejsedestination står øverst på din liste?

“For det meste rejser jeg altid til varme lande, men på det sidste har Island faktisk stået øverst på listen. Jeg vil virkelig gerne opleve nordlys og bade i den blå lagoon. Hvis jeg skulle vælge et andet sted, så skulle det være Hawaii, da mine forældre i sin tid blev gift der.”

Hvis du var et dyr, hvad ville du så beskrive dig som?

“Jeg er ikke så glad for konflikter, så jeg ville nok være struds. På den måde kan jeg stikke hovedet i sandet, hvis der opstår en konflikt eller dårlig stemning.”

Har du en guilty pleasure?

“At købe kaffe to-go på kaffebarer. Det er så dumt og spild af penge, men jeg gør det virkelig skræmmende tit.”

Har du en favorit TV-serie?

“Jeg har faktisk 3 yndlings TV-serier. Den første er Broen, som jeg efterhånden har set 5 gange. Den anden er Klovn, hvor jeg nærmest kan citere alt fra alle afsnit. Den sidste er The Jinx, da den virkelig er vild. Det er true crime på højeste plan!”

Hvis du kun måtte spise én ting resten af livet, hvad skulle det så være?

“Det er nemt. Hvis jeg kun må spise én ting resten af mit liv, så skulle det være pizza. Man kan altid regne med, at jeg spiser pizza mindst én gang om ugen.”

Hvilken superhelt ville du helst være?

“Hvis jeg skal være ærlig, så hader jeg faktisk superhelte. Især film om superhelte. Så jeg gider egentlig ikke at være en superhelt.”

Hvis du skulle spise middag med en kendt person, hvem skulle det så være?

“Det er godt nok to personer, men det skulle helt klart være Esben Bjerre og Peter Falktoft. Jeg har været fan af dem i mange år, og de formår altid at holde et højt niveau. Så jeg kunne godt tænke mig at vide, hvordan de er over en middag.”

Næste gang

Om to uger kan du møde Andrés, som er en af vores udviklere.

Hvis du gik glip af det forrige interview med vores CTO Philip, kan du læse det her.

  • Frihed og familie er rygraden i virksomheden Entegro
  • Garnspecialisten gør kloden grønnere én garnnøgle ad gangen
  • Kundeinterview: Mød Lars Juhl fra Visionmaker