Bag om Billy: Mød marketingchefen Katrine

Billy regnskabsprogram forfatter

Stine Jensen

28. april 2017

Så er det blevet tid til at møde Katrine, som er marketingchef.

Katrine har haft sin daglige gang i Billy i 1½ år, og hun er motoren bag størstedelen af al den trafik, der bliver sendt ind til vores hjemmeside. Og der går ikke en dag, hvor hun ikke tjekker tallene for, hvor mange nye brugere, der har skrevet sig op til at prøve Billy. En fantastisk dag for Katrine er en dag med mange nye sign-ups.

På kontoret er Katrine dog også kendt for sine plante-skills. Eller nok nærmere manglen på samme.

Det går fint med at holde liv i kaktusser og planter hjemme på Amager, men stueplanterne på kontoret er en anden historie. Rygterne går i hvert fald på, at Katrine ved flere lejligheder forgæves har forsøgt at redde kontorets planter ved at vande dem med champagne.

Hvad er det bedste ved dit job?

”Det er menneskerne i Billy, som er ekstra engagerede. Deres engagement gør dem sjove og inspirerende at arbejde sammen med.

Ud over det er det lidt ekstra sjovt at arbejde med BtB-kunder (Business to Business). Nogen vil måske mene, at det er mere tørt end at arbejde med BtC-kunder (Busines to Consumer), men det synes jeg bestemt ikke.

Det er spændende, fordi vores kunder har en højere livstidsværdi end BtC-kunder. Det betyder, at vi kan tillade os at bruge flere penge på at skabe et salg eller lande et lead. Samtidig er et regnskabsprogram et komplekst produkt, som giver nogle spændende udfordringer kommunikationsmæssigt. Der er stor forskel på at sælge et par sko og et regnskabsprogram.

Alle ved, hvordan man bruger et par sko, hvorimod et regnskabsprogram kræver, at vi gør en større indsats for at tekniske og komplicerede regnskabstermer bliver lette at forstå for alle. Også for dem, som synes regnskab er kedeligt.

Og så er det fedt at være i Billy, fordi vi er en del af det etablerede start up-miljø, hvor der ikke er særlig langt fra idé til eksekvering.”

Hvad er det sjoveste, du har lavet i Billy?

”Det må være vores sidste teamdag, hvor hele teamet var ude at ride.

Vores kommunikationschef Christine og jeg fandt på det, fordi det kunne være sjovt at se vores 22 unge drenge på en hest. Vi har selv reddet i 10 år, hvor ingen af drengene havde prøvet at sidde på en hest før.

Det var ikke selve rideturen, som var det sjoveste. Det sjove var at se drengene på glat is – deres reaktion på arrangementet og deres skills til hest.”

Hvad laver du, når du ikke arbejder?

”Så snart jeg får chancen, så rejser jeg.

Jeg elsker at opleve nye kulturer og steder. På en dag som i dag hvor det er koldt og regner, tænker jeg på, hvor jeg skal flytte hen næste gang.

Jeg har boet uden for Danmark i 10 år, inden jeg flyttede tilbage for 2½ år siden. De fleste steder har været under varmere himmelstrøg. Jeg har boet i Kina, Tyrkiet, Sverige, Norge, USA og på Hawaii.

Hvis jeg selv kan vælge helt frit, så vil jeg gerne flytte til Sidney eller Melbourne næste gang.”

Hvilke ting i dit klædeskab kan du ikke leve uden?

”SKO! Der er nok ikke nogen, der kan leve uden sko, men jeg har mange sko.

Jeg har ét par, som har en helt særlig plads i mit hjerte, selv om de ikke er så socialt accepterede. Jeg er rigtig glad for mine hvide Ugg støvler med pels på, og det ved alle på kontoret også. Hundene på gaden har også et særligt forhold til dem. Når jeg kommer gående, stopper de op og gør af støvlerne.

Og så har jeg også en pink sparkedragt til voksne. Den bliver dog ikke luftet uden for hjemmets fire vægge. Selv om det kun er derhjemme, er den også mindre socialt accepteret. På mit tidligere arbejde, havde jeg en kollega som forfærdet spurgte mig: ’Jamen, har du ikke en kæreste?’ Det var ret underholdende. Hun fik det til at lyde som om, at man ikke kan gå i sådan noget, hvis man har en kæreste.”

Hvis du kunne få superkræfter, hvilke skulle det være?

Jeg ville ønske, at jeg kunne teleportere. Så kunne jeg rejse super hurtigt rundt, og jeg elsker bare at rejse. Det ville være så lækkert at kunne tage en aften til Rom eller en weekend til Melbourne. I hverdagen ville det også være smart, så slap jeg for modvind på cykelturen til arbejdet. Jeg skulle også helst kunne tage mindst én med.”

Næste gang

Næste interview kommer ud om 14 dage, hvor du kan møde Nicklas, der er en af vores passionerede udviklere.

Og fik du ikke læste forrige interview, kan du gøre det her.