Bag om Billy: Mød vores rådgiver Jacob

Billy regnskabsprogram forfatter

Stine Jensen

11. maj 2018

I dag kan du møde vores dygtige rådgiver, Jacob.

Jacob er 21 år og bor i København. Han er alene-dreng ud af en søskendeflok på 4, men det tager han ikke så tungt. Det har derimod givet Jacob en kæmpe portion tålmodighed og unikke kræfter, som kun en ægte tvilling kan forstå.

På kontoret bliver man altid mødt af en meget velklædt fyr med et stort smil på læben, og så er han typen, der har hjertet på det rette sted. Vi er meget glade for, at Jacob er blevet en del af Billy-holdet.

Hvad er dine arbejdsopgaver i Billy?

“Jamen helt generelt sidder jeg og tager imod opkald fra både nye og eksisterende kunder. Arbejdsopgaverne kan være meget varieret, da det er nye cases man sidder med hver dag. Jeg får spørgsmål om alt fra navigation i programmet til regler omkring bogføring.“

Hvad laver du, når du ikke er på arbejde i Billy?

“Jamen når jeg ikke er i Billy, så er jeg muligvis på mit andet arbejde hos Café Victor eller på mit studie på CBS. I min fritid træner jeg en del i fitnesscenter eller ses med mine venner og familie. Jeg er faktisk et familiemenneske med stort F. Jeg har 3 søstre, hvor en af dem er min tvillingesøster. Vi har allesammen et rigtig godt forhold til hinanden.”

Hvordan er det at have en tvillingesøster?

“Vi har altid haft et helt særligt venskab og har altid været meget tæt knyttet. Nu er hun flyttet til Paris med vores storesøster, så nu går der lidt tid imellem vi ses. Men der er ingen tvivl om, at vi har et særligt bånd. Nogle gange, så skal vi bare kigge på hinanden, så ved vi, hvad hinanden tænker. Vi havde også vores helt eget sprog, da vi var små. Så kunne vi snakke sammen - og der var ingen, der forstod os. Det var ret fedt.”

Har du et eksempel på det stærke bånd, der er mellem dig og din tvillingesøster?

“Ja det har jeg faktisk. Der har været nogle episoder, hvor jeg har kunne mærke, at der ville ske noget med min tvillingesøster, før det skete. Det skete engang, hvor vi løb på løbehjul. Der kunne jeg bare mærke, at hun ville falde lige om lidt - og så faldt hun efter fem minutter og slog sig virkelig hårdt. Det var godt nok en smule surrealistisk.”

Hvornår har du sidst været rigtig uheldig?

“Det var da jeg gik på gymnasiet. Det var min allersidste idrætstime, hvor vi skulle lave atletik. Jeg skulle lave længdespring. Desværre var sandet helt vådt, så da jeg lander, lander jeg lige på bagdelen. På den måde brækkede jeg halebenet. De første tre uger måtte jeg kun tage musseskridt, jeg blev nødt til at stå op i timerne og sidde på ballondyr. Det var super ærgerligt, for det skete en måned før vi gik på læseferie. Men det kunne jeg jo ikke gøre så meget ved. Jeg måtte bare vente på det voksede sammen igen.

Men ikke nok med det, så tog jeg på ferie med min familie, da det endelig var helet. Så skulle jeg for første gang nogensinde prøve at stå på vandski. Da det endelig blev min tur, og jeg første gang skulle prøve at komme op, så ender jeg med at slå smut med min bagdel hen over vandet. Så det endte med, at jeg lige fik ødelagt mit haleben en gang til. Det var en trist sommer.“

Sommer

Bag om Billy vil gå på tidlig sommerferie, men vender stærkt tilbage til august, hvor du blandt andet vil møde vores nye udvikler, Nikolas.

Fik du ikke læst forrige interview med vores rådgiver Kenneth, så kan du gøre det her. Og har du lyst til at genlæse nogle af de andre gode artikler om vores skønne kolleger, så kan du gøre det her.