Bag om Billy: Mød vores rådgiver Kenneth

Billy regnskabsprogram forfatter

Carl-Oscar Wentzlau

19. april 2018

Sig hej til Kenneth.

Kenneth er den nyeste tilføjelse til vores skarpe team af rådgivere.

Kenneth er vokset op i Kokkedal og bor nu på Amager. Hans store interesse er økonomi og regnskab, og som følge heraf landede studievalget på en finansøkonom fra CPH Business Academy, hvor han er i gang med sin hovedopgave.

Når Kenneth ikke rådgiver kunder i Billy, så ser han e-sport og fodbold. Hvis man kigger godt efter, vil man snildt kunne udpege ham på Vestegnens tribuner, hvor humøret er på sit højeste. Hans kærlighed til Brøndby IF vokser hver eneste dag. Det er bare det bedste, han ved.

Hvordan ser en almindelig dag ud for dig i Billy?

“En almindelig dag er meget varierende. Jeg sidder både sidder i onboarding og supportafdelingen. I onboarding sørger jeg for, at nye brugere bliver hjulpet godt fra start. I supporten assisterer jeg eksisterende brugere med eventuelle problemer via chat og telefon.”

Hvordan kan det være, at du søgte job hos Billy?

“Billy er et godt match i forhold til mine personlige interesser. Jeg synes, at arbejde og interesser gerne må stemme overens, så det ikke føles som om, at man skal på arbejde. Jeg glæder mig faktisk til at møde ind hver morgen. Både fordi jeg udvikler mig fagligt, men også fordi jeg har nogle rigtig gode kolleger. Det skal ganske enkelt være sjovt at gå på arbejde, og det er det her hos os.”

Hvad laver du, når du ikke er på arbejde i Billy?

“Om søndagen trækker jeg med stolthed min blå-gule trøje ned over hovedet og tager på Brøndby Stadion for at se mit hjertebarn spille. Jeg nyder at se drengene kæmpe for guldet, imens jeg drikker en fadbamse og synger med på “Brøndby til jeg dør”.

Hvis jeg ikke har mulighed for at tage af sted, så følger jeg trofast med i fjernsynet. Derudover spiller jeg lidt Counter-Strike på semihøjt niveau, i det omfang jeg nu kan klare ved siden af min hovedopgave.”

Hvordan er dit forhold til fodbold?

“Jeg er meget dedikeret. Jeg startede til fodbold, da jeg var 6 år gammel. Jeg gik all in, men lagde støvlerne på hylden for 4 år siden, da jeg ikke havde den samme tid længere. Derefter blev jeg mere interesseret i at følge med i fodbold fra sofaen eller på stadion. Især med BIF som jeg følger i tykt og tyndt. Udover Brøndby er jeg stor tilhænger af Barcelona. Min største drøm er at se en El Classico på Barcelonas stadion Camp Nou. Det ville være det vildeste.”

Hvad er din holdning til e-sport?

“e-sport er jo vokset markant de seneste år og har formået at udvikle sig til noget, som folk tager seriøst. For mig er det interessant at følge med i branchen. Når jeg har tid, spiller jeg Counter-Strike Global Offensive og følger med i de store turneringer. Derudover spiller jeg selv på et semihøjt niveau. Det øger spændingen, når jeg ser de helt store spille.”

Hvor ser du dig selv om 10 år?

“Nu arbejder jeg jo i en iværksættervirksomhed og kunne godt tænke mig at starte egen virksomhed en dag. Derfor læser jeg mange artikler om financial technology. Digitalisering af regnskab fascinerer mig, og jeg gad godt være med til at støtte op om den udvikling.”

“Mit drømmejob er dog en dag at sidde som CFO i FC Barcelona. Alt det her med at stå for køb og spillersalg. Det ville være sejt. Og så har jeg jo en kæmpe glæde for fodboldens verden. Der er lang vej, men man har jo lov til at drømme stort.”

Næste gang

Næste interview kommer ud om 14 dage, hvor du kan med møde Jacob, der er vores nyeste kollega i supportafdelingen.

Og fik du ikke læst forrige interview med vores rådgiver Rohail, kan du gøre det her.