Bag om Billy: Mød vores rådgiver Kerem

Billy regnskabsprogram forfatter

Stine Jensen

01. december 2017

I denne uge skal du møde Kerem, der er vores yngste medarbejder.

Kerem startede oprindelig som praktikant, men er siden blevet ansat i både onboardingen og supporten, hvor han gør et fremragende stykke arbejde.

Det kan godt være, at Kerem er ung, men han er også målrettet og fokuseret, og så er han typen, der har hjertet på rette sted.

Kerem er altid sød og glad, og der er næsten ikke noget, der kan irritere ham - men hvis kaffen ikke er god, kan det godt blive en lang dag.

Hvad laver du i Billy?

”Jeg arbejder både med onboarding og support. I onboardingen er min vigtigste opgave at sætte kunderne ind i programmet og dets forskellige funktioner. I supporten er fokus mere på ren kunderådgivning og tekniske spørgsmål. Det giver en rigtig god balance, synes jeg. Derudover er jeg på nuværende tidspunkt med til at udvikle en platform, hvor vi linker de kunder, der har behov for en revisor med en af de revisorer, vi samarbejder med. Det er rigtigt spændende. Vi arbejder hele tiden på at komme med gode idéer til, hvordan projektet kan gøres endnu bedre, så det er noget, vi bruger meget tid på.”

Hvad er det bedste ved at arbejde i Billy?

”Der er rigtig mange ting, men det bedste ved at arbejde i Billy må nok være den udvikling, som Billy hele tiden er i. Jeg føler, at vi alle får lov til at påtage os ansvarsområder, som vi nok ikke ville have mulighed for at få i et større selskab. Det er virkelig noget af det, der gør arbejdsdagene spændende. Man får lov til at stikke hænderne helt ned i de forskellige projekter, og det ansvar der følger med det, giver en vis stolthed. Det er dejligt at se udviklingen, men det er endnu dejligere, fordi man ved, at man selv er med til at skabe udviklingen.”

Hvad laver du, når du ikke er i Billy?

”Når jeg ikke er i Billy, studerer jeg økonomi på Københavns Universitet. Jeg startede på min uddannelse her i september, så det er noget, jeg bruger meget tid på. I min fritid hjælper jeg min mor med hendes virksomhed. Her hjælper jeg med alt muligt forskelligt, og det er utroligt givende.”

Hvad kan gøre dig rigtig glad?

”Der er rigtig mange ting, der gør mig glad, men noget af det der gør mig gladest i mit liv lige nu, er helt klart min mulighed for både at studere og have det arbejde, jeg har. Dét gør mig virkelig glad. Udover det betyder det også meget for mig at få lov til at se udviklingen i de forskellige sideprojekter, jeg er involveret i. Det gør mig eksempelvis utroligt glad, at se min mors virksomhed bevæge sig i den rigtige retning.”

Hvad kan virkelig irritere dig?

”Dårlig kaffe. Dårlig kaffe kan virkelig irritere mig. Den kaffemaskine, vi havde tidligere i Billy, lavede forfærdelig kaffe, og det irriterede mig grænseløst. Derfor er jeg også super glad for, at vi har fået en ny. Nu får man noget lækker kaffe, når man er på arbejde. Det er virkelig vigtigt. Dårlig kaffe kan ødelægge så meget for mig, for det er noget, jeg benytter mig rigtig meget af i hverdagen.”

Hvad er den sidste bog, du har læst?

”Den sidste bog jeg læste, var en bog om aktier. Den handlede grundlæggende set om hele aktiemarkedet, og hvilke forskellige strategier man kan tage på aktiemarkedet. Det er efterhånden et stykke tid siden, men den var ret god.”

Hvis du havde en kæleenhjørning, hvad ville du kalde den?

”En kæleenhjørning har vel ikke et køn, men lad os sige, at det er en pige. Min første indskydelse ville være at kalde hende Rihanna. Rihanna er en fantastisk sangerinde, men udover det ved jeg, at Peter Falktoft har opkaldt sin hund efter hende, så det kunne være lidt sjovt. Ellers skulle den hedde Lady Gaga. Det synes jeg er meget passende, når man overvejer Lady Gagas forkærlighed for altid at klæde sig ud. Lady Gaga ville være et rigtig godt navn til en kæleenhjørning.”

Hvis du skulle forvandles til en ting i et år, hvad skulle det så være?

”Som udgangspunkt vil jeg helst ikke forvandles til en ting, men hvis det endelig skulle være, ville jeg nok helst være noget, der kunne være til gavn for andre. Det kunne eventuelt være en computer. Så kunne jeg give folk mulighed for at slå alverdens ting op og for at blive klogere og rigere. På den måde ville jeg om ikke andet kunne bidrage med noget positivt.”

Næste gang

Næste interview kommer ud om tre uger, hvor du kan møde vores økonomimand Aske.

Og fik du ikke læst forrige interview med vores udvikler Filip, kan du gøre det her.