Bag om Billy: Mød vores rådgiver Mads

Billy regnskabsprogram forfatter

Carl-Oscar Wentzlau

02. marts 2018

Tag godt imod Mads.

Mads læser økonomi på Københavns Universitet. Han er født og opvokset i Værløse - hjembyen for Nik & Jay. Eller kongerne som Mads også kalder dem. Mads har faktisk gået på samme skole som Jay. Den slags sætter sig i en værløsefyr. Så volumen bliver tæsket helt i top hjemme hos Mads, når danskernes favoritduo skråler i højtalerne.

Derudover er Mads lidt af en haj til regnskab, og på kontoret er han kendt som Quiz-Mads. Og så er han seriøs omkring sit studie - og ligesom sine mere kendte egnsfæller - er han ikke bange for at sigte efter stjerne.

Hvad laver du i Billy?

”Jeg arbejder i rådgivningen og tager imod kundehenvendelser. Det inkluderer support på chat og mail, og at besvare folk der ringer ind og har brug for hjælp. Det er meget hyggeligt.

Nogle dage er der mere tryk på end andre. Vi har netop været igennem en momsperiode, hvor vi har haft ekstra meget at se til. Andre gange er det lidt mere afdæmpet. Så er der tid til, at man får sjove historier fra weekenden af de andre drenge i supporten.”

Har jobbet i Billy overrasket dig?

"Jeg blev positivt overrasket over arbejdsmiljøet herinde. Det er afslappet, og her bliver grint en masse. Alt fungerer bare fantastisk. Så blev jeg overrasket over, hvor mange erhvervsdrivende der rent faktisk er i Danmark. For jeg synes godt nok, at vi og konkurrenterne har mange brugere. Der sker en masse i de mindre virksomheder. Det er ret sejt."

Hvad laver du, når du ikke er på arbejde?

"Jeg bor på kollegie, hvor jeg bruger meget tid på de sociale ting. Derudover er jeg både formand for studenterbaren på studiet og i anden forening på universitetet, som jeg også har stået for regnskabet for. Det tager meget af min tid, men det er super fedt.

Om vinteren får jeg nemt ski-abstinenser, så jeg tager på ski ca. tre gange om året. Det er uden tvivl de tre uger på året, som jeg ser mest frem til. Men jeg spiller også badminton engang i mellem."

Har du nogle kælenavne?

"Der er rigtig mange, der kalder mig for Palme. Det kommer af mit efternavn Palmelund. Men i Billy er jeg mest kendt som Quiz-Mads eller Moms-Mads. Jeg fik navnet Quiz-Mads til en quizaften på kollegiet, før jeg startede i Billy. Her manglede tre gutter fra Billy, som jeg i øvrig aldrig havde mødt, en ekstra mand, så jeg hoppede med på deres hold. Vi endte med at vinde rub og stub den aften, og jeg har bare heddet Quiz-Mads lige siden."

Er du inspireret til at blive iværksætter?

"Jeg var det jo på en måde i gymnasiet, hvor jeg byggede festivalhøjtalere og solgte dem via Den Blå Avis. Det var en god indtjeningskilde igennem hele gymnasiet. Jeg overvejede at tage det niveauet videre i mit sabbatår. Men jeg havde på det tidspunkt ikke modet til det. Det var der dog nogle andre, der havde, som senere blev til Soundboks. De gutter arbejdede jeg blandt andet med. Deres produkt er bygget ud fra de samme principper, som de højtalere jeg lavede."

Hvad er din yndlings rejsedestination?

"Val Thorens i Alperne. Jeg får en bestemt følelse, når jeg sidder i bussen på vej op mod Val Thorens, og jeg ved, at jeg snart skal ud på plankerne igen. Jeg har været der de sidste 6-7 år. Der er gang i den. For mig er det det bedste skiområde."

Hvis du var en superhelt, hvad ville din superkraft være?

"Min superkraft ville være, at jeg kunne flyve. Så ville jeg flyve op på de bjerge, hvor liftene ikke går op til og stå på ski."

Næste gang

Næste interview kommer ud om 14 dage, hvor du kan møde Marcus, der er en af vores supportere.

Og fik du ikke læst forrige interview med vores digitale marketingkoordinator Maria, kan du gøre det her.