Bag om Billy: Mød vores rådgiver Marcus

Billy regnskabsprogram forfatter

Carl-Oscar Wentzlau

22. marts 2018

Sig hej til Marcus.

Marcus er vores nyeste skud på stammen og sidder i vores onboarding team. På kort tid har han allerede vist os, at han er en knalddygtig rådgiver. Han har nemlig fået en personlig femstjernet anbefaling på Trustpilot. Det er vi ret stolte af.

Til daglig læser Marcus HA Almen på CBS. Han er født og opvokset i 2900 Happiness (Hellerup), men har siden rykket teltpælene op og er flyttet til Frederiksberg.

Når Marcus ikke knokler i Billy, kan du finde ham på en fodboldbane i Kløvermarken, hvor han kæmper for at blive lige så god som Héctor Bellerín fra Arsenal.

Hvad laver du i Billy?

"Jeg sidder i vores onboarding og supportafdeling. Det vil sige, at jeg sidder og tager imod henvendelser fra kunder, hvis de har problemer. Jeg bruger også meget tid på at ringe ud til nye kunder for at introducere dem til Billy og få dem godt i gang.”

Hvad drømmer du om at arbejde med?

"Jamen jeg har faktisk en lille iværksætter i maven. Jeg kunne godt tænke mig at starte min egen virksomhed og blive selvstændig. Jeg ved dog ikke, hvilken slags forretning, det skulle være. Jeg mangler stadig den gode ide.

Men min største drøm er at få et arbejde, hvor to dage ikke er ens. Jeg gider ikke sidde og lave det samme hver dag. Der må gerne ske noget nyt, så jeg fortsætter med at blive udfordret fagligt."

Hvem er din største rollemodel?

“Jeg er stærkt inspireret af min mor og far. De er nemlig begge selvstændige. Min far er IT-programmør og min mor er grafiker. Jeg er generelt rigtig inspireret af iværksættere. Jeg synes, det er helt vildt modigt, at forvandle sin drøm til virkelighed.”

Hvilken fodboldklub er din favorit?

"Jamen det er Arsenal. De har desværre ikke den bedste periode p.t. Men det er stadig mit favorithold. Jeg har fulgt dem i tykt og tyndt de sidste 10 år. Jeg har ikke altid været kæmpe tilhænger af fodbold. Det kom faktisk lidt sent. Men jeg elsker at se Arsenal spille.”

“Jeg er også selv begyndt på et fodboldhold med min bror. Vi spiller 7-mands i Kløvermarken. Det er meget stille og roligt. Vi møder bare op til kamp og drikker nogle øl efterfølgende."

Hvis du skulle tilbringe en uge med en fodboldspiller, hvem skulle det så være?

"Det skulle være Arsenals højreback, Héctor Bellerín. Han er en af dem, man bliver ved med at holde med, selv når Arsenal har det svært. Han holder hovedet højt og så virker han som en supergrineren person.“

Hvad er din største frygt?

"Det kommer til at lyde lidt dybt… Men min største frygt er at vågne op en dag uden nogen mening med livet. Jeg kan ikke forestille mig noget værre. Man behøver selvfølgelig ikke have en fuldstændig målrettet plan med sit liv. Det har jeg ikke. Men jeg ved, at når jeg står op om morgenen, så har jeg en masse gode venner, en dejlig kæreste og en god familie. De er helt klart min mening med livet."

Næste gang

Næste interview kommer ud om 14 dage, hvor du kan møde Rohail, der er vores nye praktikant i supportafdelingen.

Og fik du ikke læst forrige interview med vores rådgiver Mads, kan du gøre det her.