Bag om Billy: Mød vores rådgiver Mathias

Billy regnskabsprogram forfatter

Julie Tandrup Gravesen

12. januar 2018

Tag godt imod Mathias, han er et af de nyeste medlemmer af vores onboarding team, og han arbejder altid hårdt for at give vores brugere den bedste oplevelse.

Når Mathias ikke hjælper kunderne hos Billy, bruger han sin tid på CBS, hvor han er i gang med andet år af HA Almen.

I Billy er Mathias kendt for sit hår og sin gode energi, som han særligt godt kan lide at bruge på fodbold.

Hvad laver du i Billy?

”Jeg sidder i onboardingen, hvor jeg for så vidt muligt skal hjælpe nye kunder i gang. Det er mit job at forklare kunderne om, hvordan programmet fungerer og fortælle dem lidt om, hvordan de kan bruge Billy. Der er virkeligt mange nye udfordringer hver eneste dag. Det er nok meget typisk, når man starter et nyt sted, men jeg bliver virkelig introduceret til mange nye ting hver dag, og det er super fedt!”

Hvad er det bedste ved at arbejde i Billy?

”Jeg er vild med de mange nye udfordringer, og så er der en virkelig god stemning medarbejderne i blandt. Alle er vildt flinke og gode til at hjælpe hinanden, hvis der er noget. Derudover er alle glade for at have det sjovt sammen efter arbejde, og det betyder, at der generelt er en rigtig god stemning.”

Hvad er det vildeste, der er sket for dig for nylig?

”For et par måneder siden var jeg til en fest, hvor en af mine studiekammerater syntes, at det var en rigtig god idé at sætte ild til mit nakkehår. Det tog hurtigt fart og blev til store stikflammer. Bagefter lugtede det så meget, at jeg var nødt til at gå til frisøren, men efter en klipning var det okay igen. Det var en ret vild episode, og det er da også noget, mine kolleger har måttet grine lidt af. Efter et par uger i Billy fik jeg en besked fra en af mine nye kolleger og kammerater herinde fra, som spurgte, om jeg ikke lige ville sende ham den video, hvor der bliver sat ild til mit hår. Efterfølgende er videoen blevet vist flittigt i Billy, så der er nok efterhånden flere, der kender mig, som ham med ild i håret.”

Du har fået en elefant i gave. Du må hverken sælge den eller give den væk. Hvad gør du?

”Jeg ville stensikkert lære at ride på elefanten. En mulighed, der efter al sandsynlighed er ulovlig, ville være at bruge den som transportmiddel. Det ville være rimeligt cool at komme på arbejde på ryggen af en elefant. Den ville nok kun lige kunne komme igennem porten til vores kontor, men så må jeg jo bare dukke mig. Hvis jeg ikke må sælge den, så må det klart være den bedste løsning. Man kan jo ikke bare have en elefant stående derhjemme, sådan én lugter jo, og det ville nok også blive lidt indelukket. Så ville det afgjort give mere mening at bruge den som transportmiddel.”

Er der noget, du gerne vil være bedre til?

”Der er mange ting, jeg gerne vil være bedre til, men fodbold er et rigtig godt bud. Jeg har spillet fodbold i 10-15 år, og jeg bliver nærmest bare dårligere og dårligere, som tiden går. Det kunne også være fedt at kunne spille guitar, men ellers er jeg egentlig ret tilfreds med mine evner.”

Du er helt alene i verden. Hvad får du tiden til at gå med?

”Jeg ville nok høre sindssygt meget musik og se vanvittigt mange film. Jeg ville nok miste interessen for at arbejde, hvis der ikke var andre mennesker. Det er også svært at arbejde med onboarding, når man er helt alene i verden. Men jeg tror, jeg ville prøve at få det bedste ud af det og hygge mig lidt med film og musik. Jeg ville også have brug for at holde mig i gang, men der er ikke meget ved at spille fodbold alene, så jeg ville nok ende med at løbe en del. Det kan jeg også godt lide.”

Storby- eller badeferie?

”Helt klart storbyferie. Jeg er typen, der bliver rastløs, hvis jeg skal ligge på en strand for længe. Jeg er særligt glad for europæiske storbyer; specielt Barcelona og London. Der er bare noget over storbyer. Jeg kan godt lide larmen og støjen. Der skal helst ske noget hele tiden, og det gør der i storbyer.”

3 hurtige:

Hvordan var du i gymnasiet? ”Usikker. Jeg prøvede at balancere sjov og alvor, men jeg er nok blevet mere seriøs i dag.”

Hvis nogen skulle skrive en bog om dig, hvad skulle den så hedde? ”Den røde djævel.”

Hvis du var et dyr, hvilket dyr ville du så være og hvorfor? ”En spækhugger. Spækhuggeren er ret cool. Den er det klogeste dyr i havet, og udover det er den også sindssygt farlig.”

Næste gang

Næste interview kommer ud om 14 dage, hvor du kan møde Paulo, der arbejder i vores udviklingsafdeling.

Og fik du ikke læst forrige interview med vores økonomimand Aske, kan du gøre det her.