Bag om Billy: Mød vores rådgiver Nikolaj

12. juni 2020

I denne uge i Bag om Billy kan du møde vores rådgiver, Nikolaj.

Nikolaj er deltidsansat i vores support og har været hos Billy i et halvt år. Til hverdag sidder han og svarer på spørgsmål omkring vores regnskabsprogram fra vores kunder på både chat og på telefonen. Derudover ringer han også ud til nye kunder for at sikre, at de er kommet godt fra start.

Nikolaj er født og opvokset i en lille by i Vestjylland kaldet Gårde, men i dag bor han i Hvidovre. Udover at arbejde i Billy læser han en HA almen på CBS, hvor han nu er på sit 6. semester. I sin fritid kan han godt lide at være sammen med sine venner eller sin kæreste. Og så elsker han at se fodbold, faktisk så meget, at man ikke kan komme i kontakt med ham under en fodboldkamp, særligt hvis Liverpool spiller.

Derudover er Nikolaj også ret musikalsk og mega sej til at spille trækbasun.

Hvordan kan det være, at du søgte job hos Billy?

“Jeg søgte stillingen hos Billy, da jeg ville have et studierelevant arbejde. Jeg ville rigtig gerne have et job, hvor jeg kunne få mulighed for at arbejde med de ting, som jeg har lært på min uddannelse. Hos Billy får jeg netop en masse erfaring og kompetencer indenfor mit felt.”

Hvad er det bedste ved at arbejde hos Billy?

“Det er helt klart de gode kolleger, og det sammenhold vi har hos Billy. Jeg kan også godt lide, at jeg får en masse kompetencer indenfor regnskab og en bedre forståelse for det.”

Hvor ser du dig selv om 10 år?

“Om 10 år sidder jeg nok i en økonomiafdeling eller i en bank i Jylland. Jeg kunne rigtig godt tænke mig at komme tilbage til Jylland på et tidspunkt. Der er bare lidt mere roligt og mere plads. Så kan jeg også spille trækbasun, uden at nogen bliver sure over larmen”

Hvis du kun måtte spise én ting resten af dit liv, hvad skulle det så være?

“Det er virkelig et svært spørgsmål, men det skulle nok være pitabrød. Jeg ved godt, at pitabrød nok ikke er nået særligt for ret mange, men jeg elsker det virkelig. Især med skinke. Min kærlighed til pitabrød kommer nok fra, at jeg altid har fået det til min fødselsdag.”

Hvis du kun måtte tage 3 ting med på en øde ø, hvad skulle det så være?

“Hmm… Så skulle det nok være et tv, så jeg kunne se fodbold og følge med Liverpool. Så ville jeg også tage min kæreste med, så jeg ikke var helt alene. Det sidste skulle nok være pitabrød. Bare fordi jeg elsker pitabrød.”

Hvis du var et dyr, hvad ville du så være?

“Så ville jeg være et næsehorn. Det er et mega sejt dyr og et virkelig robust dyr. Jeg tænker, at det passer meget godt til mig, da det er et stille og roligt dyr, som bare trasker afsted. Men jeg burde nok træne noget mere, så jeg kan blive ligeså robust som et næsehorn.”

Hvis du kunne rejse alle steder hen i verdenen, hvor ville du så helst rejse hen?

“Så ville jeg gerne til Maldiverne. Jeg har en idé om, at naturen er helt vanvittig, og det er vildt afslappende. Det kunne også være lækkert, at svømme i klart vand og ligge på hvide sandstrande.”

Har du nogle skjulte talenter?

“Mit skjulte talent er nok, at jeg spiller trækbasun. Jeg tror ikke, at der er så mange hos Billy, som kender til mit skjulte talent.”

Næste gang

Om to uger kan du møde Jesper, som er vores Senior Product Manager i Billy.

Hvis du gik glip af de forrige interview med vores CTO Philip, kan du læse det her.