Bag om Billy: Mød vores rådgiver Rohail

Billy regnskabsprogram forfatter

Carl-Oscar Wentzlau

05. april 2018

Tag godt imod Rohail.

Rohail er den nyeste ulv i flokken, som sidder og hjælper vores kære kunder med regnskabstekniske spørgsmål i supporten.

Rohail har rødder i Pakistan og Tyskland, men har etableret sig på Nørrebro med familien. Til daglig læser han til finansøkonom på CPH Business Academy, og har i den sammenhæng valgt at bruge sit praktikophold hos os. Det er vi rigtig glade for.

I fritiden har Rohail fart på. Her cruiser han nemlig rundt i hans lækre BMW på Københavns gader og stræder. Du kan også finde ham derhjemme, hvor han er i fuld gang med at færdiggøre hans første roman, der ovenikøbet er en personlig selvbiografi. Vi glæder os til at modtage et signeret eksemplar til vores bogreol på kontoret.

Hvad laver du i Billy?

“Jamen jeg er praktikant, og jeg skal sidde i supporten i fire måneder, hvor jeg skal beskæftige mig med regnskab, bogføring og gode kundeoplevelser. Jeg skal derfor sikre mig, at vores kunder får en god introduktion til programmet og kommer godt i gang. Og så er min fornemmeste opgave at bringe smil og glæde på kontoret.”

Hvordan er det at arbejde i en iværksættervirksomhed?

“Det synes jeg er meget spændende. Det er jo en relativ ny virksomhed, så det er spændende at følge, hvor meget virksomheden gradvist vokser. Samtidig er energien i Billy helt særlig. Jeg opfatter den som energisk og sprudlende. Den passer helt vildt godt til mig. Jeg har også krudt i rumpetten.”

Hvad laver du i din fritid?

“For mig er der ikke noget bedre end at køre bil – jeg elsker det. Da jeg fik kørekort, blev jeg fuldstændig forelsket i en BMW. Den måtte jeg bare eje. Så jeg bruger meget af min fritid på at trille rundt i byen - og selvfølgelig pudse og pleje dytten.

For mange mennesker er biler bare et transportmiddel, som skal føre en fra A til B. Jeg mener, at en bil er meget mere end dét. Det er en maskine – en del af livet. Jeg elsker at skifte gear, give gas og blive ét med motoren.

Jeg bruger også meget tid på at læse bøger. Jeg elsker at forsvinde ind i et fiktivt univers med virkelige mennesker, steder og situationer, hvor der er tilføjet et twist, som jeg overhovedet ikke havde set komme.”

Hvad drømmer du om at arbejde med?

“Min største drøm er at blive forfatter. Jeg elsker at skrive. Den vildeste drøm ville være at blive en anerkendt forfatter og få chancen for at udgive en lang række serier af bøger.

Jeg har også altid været god til tal. Derfor valgte jeg at læse til finansøkonom. Hvis jeg ikke bliver forfatter, så vil jeg gerne starte min egen virksomhed eller arbejde som økonom. Så vil jeg gerne beskæftige mig med makroøkonomi på et større plan.”

Har du selv kastet dig ud i at skrive?

“Jeg fortæller normalt ikke om mine små projekter. Men ja, jeg skriver faktisk på en roman, der tager udgangspunkt i mit eget liv. Kort fortalt handler historien om en dreng, der er splittet mellem to verdener. Han er født i Pakistan, men er vokset op i Danmark. I Danmark bliver han set som en indvandrer, og i Pakistan bliver han set som en Pakistaner udefra. Han leder derfor efter sin sande identitet. Jeg synes, det er et meget relevant emne i nutidens verden, og jeg kender mange, som er i samme båd.”

Næste gang

Næste interview kommer ud om 14 dage, hvor du kan møde Kenneth, der er vores nye rådgiver i supportafdelingen.

Og fik du ikke læst forrige interview med vores rådgiver Marcus, kan du gøre det her.