Bag om Billy: Mød vores SEO-ekspert Dennis

Billy regnskabsprogram forfatter

Sebastian Strømberg

24. januar 2020

Billy-teamet har fået vokseværk, så i løbet af de næste mange uger vil vi introducere dig til en masse nye kollegaer. I denne udgave af Bag om Billy skal du møde vores skarpe SEO-ekspert, Dennis.

Dennis stiftede allerede bekendtskab til organisk søgemaskineoptimering (SEO). i hans tidlige teenageår. Han havde naturligt flair for data og analyse og har lige siden opbygget omfattende ekspertise indenfor området. I Billy er vi glade for Dennis’ dyrebare hjælp, for han er virkelig en haj til at skabe målbare resultater på nettet. Når Dennis ikke arbejder i Billy, driver han sin egen virksomhed, hvor han som selvstændig tilbyder hans digitale ydelser professionelt.

Dennis bor til daglig i Lyngby med hans kæreste og deres lille franske bulldog, Otto. Otto er en rigtig charmetrold, selvom Dennis er lidt træt af, at han næsten altid stjæler hans sko, lige inden Dennis skal ud af døren. Udover at nørde nye SEO-hacks, elsker Dennis at bruge tid med familie og venner. Han er meget aktiv og har dyrket flere forskellige sportsgrene, blandt andet jiu-jitsu og styrketræning. Selvom han er virkelig dårlig til at sidde stille, klæber han sig i ny og næ fast til sofaen med et dramatisk computerspil, en god film eller noget fedt musik i ørene. Dennis er bestemt ikke den kræsne musik-lytter, for han hører alt fra nostalgisk dansktop til god gammel hiphop.

Hvor ser du dig selv om 10 år?

”Jeg er meget spændt på at se, hvor det selvstændige liv bringer mig. På længere sigt vil jeg vil ret gerne flytte i hus i stedet for lejlighed, og gerne lidt mere nordpå. Jeg håber også at have rejst lidt mere til den tid. Jeg vil gerne nå at besøge Bali og USA. Jeg skal nå at se alle de der kendte steder som Miami Beach, Las Vegas og L.A.”

Har du et skjult talent?

”Da jeg var i militæret på Skive Kaserne havde jeg faktisk rekorden i at spise flest flødeboller på kortest tid. Det gik så hurtigt, at jeg næsten slugte dem. Jeg kan ikke helt huske det, men på cirka et minut kværnede jeg sådan en hel kasse flødeboller. Både med og uden kokos!”

Hvis du skulle dele en god aften med en kendt person, hvem skulle det så være?

”Kan jeg vælge alle drengene fra Suspekt? Det kunne være ret grineren. De er jo bare for fede som mennesker. Vi skulle have en mega gennemført BBQ-aften, spise masser af kød og drikke god italiensk rødvin. Måske efterfulgt af en bytur på en afslappet bar, hvor vi kunne spille billard eller noget andet sjovt.”

Hvad er din guilty pleasure?

”Helt klart at spille computer. Især Counter-Strike! Altså skydespil er jo bare sjove, selvom jeg kan blive ultra hidsig, hvis jeg dør. Det er nok mit konkurrencegen. Jeg er også vild med at spille med mine kammerater. Folk kører hinanden totalt op, og så handler det virkelig om strategi og god taktik.”

Hvis du var et dyr, hvad ville du så beskrive dig som?

”Jeg minder nok mest om en kat. Jeg er meget selvstændig og selvrådighed. Jeg kan godt lide at være herre i eget hus og bestemme, hvordan tingene skal være. Jeg kan måske virke lidt arrogant ved et førstehåndsindtryk, men jeg er faktisk bare lidt tilbageholdende og reserveret.”

Hvad er øverst på din bucket-liste?

”Jeg vil gerne nå at spise en Carolina Reaper-chili. Det er den stærkeste chili i verden. Men det skal være uden at drikke mælk bagefter. Det ville være for tamt. Jeg vil gerne bare tage smerterne i mig iskoldt, selvom jeg nok kommer til at svede helt vildt.”

Hvem er din yndlings Disney-prinsesse?

”Det må være Pocahontas. Hun er sådan meget nysgerrig og ret sej. Eller måske Mulan. Hun er sådan en cool kriger-prinsesse.”

Hvad er din værste vane?

”Jeg er generelt meget struktureret og er ikke noget stort rodehoved, men jeg har altså et problem med kaffekopper. Jeg kan stacke dem i massevis! Det sker både derhjemme og på arbejdet. Efter jeg drikker en kop, stiller jeg den på mit bord, men så glemmer jeg den, når jeg igen rammer kaffemaskinen. Bum, så har jeg pludselig en ekstra kop. Senere får jeg to mere, og sådan fortsætter det bare. Til sidst bugner bordet af brugte glas og kopper, og så jeg kan fylde en hel opvask.”

Hvem ville spille hovedrollen i filmen om dit liv?

”Er det for selvfedt at vælge en skuespiller som Leonardo Dicaprio? Hmm… Så Tom Hardy! Han er måske lidt for hård en type til at spille mig, men han er bare genial. Han spiller både badass skurkeroller, men kan også være virkelig fjollet. Han har en meget skæv personlighed. Måske lidt som jeg selv.”

Hvis du kun måtte spise én ting resten af livet, hvad skulle det så være?

“Det er måske lidt selvmodsigende, for jeg er en kæmpe kødelsker, men jeg ville nok vælge noget lidt sundere, så jeg kunne leve længere. Noget grønt. Måske en superfood af en art!”

Hvilken sang synger du helst til karaoke?

”Pas På Den Knald Røde Gummibåd! Jeg er ikke nogen stor sangfugl og har ikke noget specielt forhold til sangen, men jeg har en spontan aften skrålet den med et par gode venner på Sam’s Bar. Vores optræden blev desværre filmet, og videoen havnede på nettet. Men heldigvis kan jeg ikke huske hvor!”

Næste gang

Om to uger kan du møde vores rådgiver, Frederik, som hjælper til i vores support.

Hvis du gik glip af det forrige interview med vores rådgiver Victor, kan du læse det her.