Bag om Billy: Mød Søren fra supporten

Billy regnskabsprogram forfatter

Willads Thor Petersen

28. februar 2017

Som noget helt nyt lancerer vi en række medarbejderinterviews her på bloggen, hvor vi går tættere på, hvem vi er her i Billy.

Vi starter med Søren, der er den nyeste tilføjelse til vores supportteam. Søren startede for godt en måned siden i Billy, og han har bemandet telefonerne lige siden.

Og du har muligvis allerede haft fornøjelsen af at snakke med ham i telefonen.

Hvor kan man finde dig, når du ikke arbejder i Billy?

"Jeg læser til dagligt finansiering på Copenhagen Business School (CBS), så meget af min viden fra studiet kan jeg bruge på arbejdet. Selvfølgelig bliver bogføring aldrig det mest sexede der findes, men jeg synes, det er spændende.

Når jeg ikke arbejder eller læser, så er jeg bl.a. ansvarlig for introduktionen til mange af de nye studerende på CBS. Om fredagen kan jeg godt finde på, at tage en tur i byen med mine kammerater. Så er resten af weekenden som regel reserveret til fodbold i fjernsynet og afslapning på sofaen. Så har jeg desuden en kæreste, som nok også sætter pris på lidt tid en gang i mellem."

Hvad har været dit bedste øjeblik indtil videre?

"Mit bedste øjeblik var første gang, jeg hjalp en kunde med et problem, og han blev super glad og takkede mig. Jeg følte mig så meget inde i vores program, at jeg stille og roligt kunne guide kunden igennem, hvad der skulle laves.

Et andet godt øjeblik var for et par dage siden, hvor jeg hjalp en kvinde, som har en forretning tæt på mine bedsteforældres butik. Hun inviterede mig på besøg, næste gang jeg var i nærheden."

Hvad har overrasket dig ved Billy som virksomhed?

"Jeg blev positivt overrasket over, hvordan det er at arbejde i en virksomhed, der er præget af en iværksætterkultur. Det er meget dynamisk, her er fart over feltet, og der sker noget nyt hver dag.

Vi er en meget ung gruppe, hvor gennemsnitsalderen er omkring de 26 år. Det er sjovt at tænke på, hvordan der kan være så meget udvikling hos en virksomhed, der sælger et regnskabsprogram. Jeg havde måske også en formodning om, at jeg kun skulle hjælpe kunderne, og mine arbejdsrutiner ville være lidt ensformede. De fleste dage arbejder vi dog meget i samarbejde med vores markedsføring- og udviklerafdeling, og det gør lige arbejdet lidt mere spændende."

Hvis du fik valget

Hvis du blev givet et valg, hvad er så det værste scenarie for dig: At Donald Trump har indtaget Det Hvide Hus, eller at der ikke bliver holdt styr på debet og kredit?

"Klart debet og kredit! Jeg tror, at alle der har interesse inden for tal og regnskab, har en smule OCD. Jeg kan ikke lægge det fra mig, hvis ikke det stemmer – og Trump går nok alligevel ikke nogen steder de næste fire år."

Hvem er din største rollemodel?

"Helt klart min storebror. Han virker som typen, der aldrig har truffet et dårligt valg i sit liv. Han er diplomat i Saudi Arabien. Han har både taget en kandidatuddannelse og været i forsvaret, og så er han en rigtig ledertype. Han minder også meget om min far. De er begge typerne, som altid har en mening om tingene. Min bror har også startet sin egen familie og fået børn, så han har opnået rigtig mange af de ting, jeg selv arbejder for at nå."

Næste gang

Søren er kommet helskindet igennem vores krydsforhør, og han er sluppet fri, så han kan arbejde videre. Nu kender du i hvert fald én af dem, som tager telefonen i Billy, og står klar til at hjælpe dig, hvis du har brug for hjælp til dit regnskab.

Næste interview kommer ud om små 14 dage, hvor du kan læse om en af de mere rutinerede herrer i supporten, Kristian.