Bag om Billy: Mød vores udvikler Andrés

Maria Nielsen

24. juli 2020

I denne uge af Bag om Billy kan du møde vores full stack udvikler, Andrés.

Som full stack udvikler i Billy arbejder Andrés med at programmere det visuelle og den kode, som skaber selve vores regnskabsprogram.

Andrés er født og opvokset i Bogotá i Colombia, men han flyttede til Danmark for 14 år siden som udvekslingsstuderende på Københavns Universitet, hvor han studerede økonomi. Men efter flere år som økonomistuderende valgte han at droppe kandidaten og i stedet gøre en karriere ud af sin hobby som udvikler, hvilket vi i Billy er meget glade for. Han startede faktisk allerede med at programmere, da han kun var 13 år gammel, så han har efterhånden mange års erfaring.

I dag bor han på Østerbro i København med sin kone og datter på kun halvandet år, som han elsker at tilbringe sin fritid sammen med. Derudover er træning en stor del af hans hverdag, hvor han især synes at boksning er fedt. Ved siden af boksningen og familien bruger han en del tid på hobbyprogrammering, og lige nu er han i gang med at udvikle en app, som man kan bruge i fitnesscenteret.

Hvad er det bedste ved at arbejde hos Billy?

“Det bedste ved at arbejde i Billy er nok de arbejdsopgaver, som jeg har her. Jeg synes, at de teknologier, som vi bruger i Billy, er vildt spændende og fede at arbejde med. Derudover er jeg rigtig glad for mine kolleger, og her er virkelig hyggeligt at være. Den næstbedste ting er helt klart frokosten - den er så god.”

Hvor ser du dig selv om 10 år?

“Jeg har absolut ingen idé. Jeg tager som regel altid bare én ting ad gangen, men på et tidspunkt i min karriere kunne det måske være fedt at være leder og have ansvar for et team.”

Hvis du kun måtte spise én ting resten af dit liv, hvad skulle det så være?

“Det skulle helt klart være saltkaramel-is med guf og karamelsauce fra Paradis Is. Jeg kommer faktisk så ofte i Paradis Is, at ejeren efterhånden kender mig, så jeg får altid lige lidt ekstra.”

Hvis du kun måtte tage 3 ting med på en øde ø, hvad skulle det så være?

“Jeg ville nok medbringe min Nintendo Switch, min telefon og selvfølgelig min oplader. Så kan jeg med sikkerhed få tiden til at gå.”

Hvis du var et dyr, hvad ville du så beskrive dig som?

“Så ville jeg nok beskrive mig selv som en bjørn, da jeg er meget stærk og mild af natur. Derudover elsker jeg også at spise laks ligesom bjørnen, så på den måde passer jeg nok til en bjørn.”

Hvilken rejsedestination står øverst på din liste?

“Jeg gad virkelig godt til Nordkorea, inden det falder fra hinanden. Det ville være vildt spændende at opleve, men måske også lidt farligt. Jeg elsker også at tage på stranden, så at rejse til et varmt land ville heller ikke gøre mig noget.”

Har du en guilty pleasure?

“Hmm… Ja, min guilty pleasure er nok et TV-show fra Latin Amerika, som hedder Caso Cerrado. Det er et virkelig dårligt program, men jeg elsker det alligevel. Engang så jeg det hele tiden, men i dag kører det mere bare som baggrundsstøj.”

Hvis du skulle spise middag med en kendt person, hvem skulle det så være?

“Det skulle nok være Gordon Ramsay. Jeg gad virkelig godt at vide, hvor mange gange han har skåret sig i køkkenet, men også bare alle de historier han har fra sin tid som kok og fra hans TV-show. Jeg ville heller ikke have noget imod, hvis han lavede mad til mig.”

Har du et skjult talent?

“Mit skjulte talent er nok, at jeg kan tale japansk. Da jeg gik i High School havde jeg lyst til at lære et nyt sprog, så det blev japansk. Det fungerer også ret godt som et party trick.”

Næste gang

Om to uger kan du møde Servan, som er rådgiver i Billy.

Gik du glip af det forrige interview med vores Marketing Upsell Specialist Mads, kan du læse det her.