Bag om Billy: Mød vores udvikler Georgios

Billy regnskabsprogram forfatter

Sebastian Strømberg

10. maj 2019

I denne uge kan du møde en af vores nyeste udviklere Georgios.

Georgios er frontend-udvikler I Billy, og hans arbejde består primært af at lave nye funktioner til regnskabsprogrammet eller forbedre nogle af de nuværende. Når han ikke lige koder inde i Billy, så bruger Georgios også en del af sin fritid på at kode på forskellige mindre projekter, som han har sammen med sin kone. Og når han ikke lige koder, så bruger han en del timer nede i fitnesscenteret, hvor han er at finde fire gange om ugen.

Oprindeligt kommer Georgios fra Athen, men han flyttede til Danmark for et år siden, i forbindelse med at hans kone skulle starte sit studie i København som multimediedesigner. Derudover er jobmulighederne indenfor udvikler-branchen rigtig gode her i Danmark, så det hjalp også, da beslutningen skulle træffes. I Billy er vi i hvert fald glade for, at Georgios flyttede, for det er en fornøjelse at have ham med på Billy-teamet.

Hvad laver du i Billy?

“Jeg arbejder indenfor frontend udvikling, så jeg udvikler nye funktioner og forbedrer de nuværende funktioner. Så jeg arbejder på det, som vores kunder kan se.”

Hvordan ser en almindelig arbejdsdag i Billy ud?

“Jeg møder kl. 9, hvor vi har vores daglige møde i ca. 15 min. hvor vi gennemgår, hvad vi lavede i går, og hvad vi har planer om at lave i dag. Hvis der er noget, man har brug for hjælp til, kan man tale om det. Det er meget rart at vide, hvad de andre i teamet laver. Så koder vi en masse indtil frokost. Vi samles til frokost og jeg afslutter pausen med et spil bordfodbold. Derefter har vi måske nogle møder eller andet, hvor vi skal diskutere eller diskuterer noget med de andre teams. Ellers fortsætter vi bare på vores opgaver og med at udvikle videre.”

Hvad er det bedste ved at arbejde i Billy?

“At teamet er ligesom ens venner. Vi mødes til fredagsbar, hvor vi spiller og snakker sammen, det gør at miljøet er meget afslappende. Billy er ikke en rigtig startup længere, men der er stadig en startup-atmosfære. Man ser resultaterne af sit arbejde med det samme, og så du er hele tiden en del af de processer, der sker i virksomheden, i forhold til i en stor virksomhed.”

Hvad laver du når du ikke er på arbejde?

“Som en klassisk udvikler vil jeg sige, at jeg selvfølgelig koder. Jeg arbejder med nogle projekter sammen med min kone, der studerer multimediedesign, så vi er et godt team. Derudover træner jeg i fitness ca. 4 gange om ugen, og ellers bliver det nok til noget Netflix og filmkigning. Jeg har jo ikke boet i København så længe endnu, så jeg kan også godt lide at komme ud og opleve byen. Men det er nok mest om sommeren”

Hvad er dit drømmejob?

“Jeg har altid godt kunne tænke mig at have mit eget -, som skulle bestå af udviklere, som laver forskellige projekter for andre virksomheder. Så alle i teamet skal kunne arbejde fra forskellige steder, det kan være de sidder i forskellige lande eller bare arbejder hjemmefra, men så arbejder de sammen på et fælles projekt. Jeg gad godt lede sådan et team. Selv i Billy har vi den frihed, at vi kan arbejde hjemmefra af og til, det kan jeg godt lide.”

Hvis du var et dyr, hvilket ville du så beskrive dig som?

“En ørn, så jeg kan flyve over alle mennesker og have et godt overblik over, hvad der foregår. Og have frihed.”

Hvis du skulle spise middag med en kendt person, hvem skulle det så være?

“Bill Gates. Jeg kender ham ikke så godt, men selvom han er kendt og meget rig, så virker han til at være mere nede på jorden. Han har en kone, som han har været sammen med i mange år og lever et nogenlunde ordinært liv, så han er lidt af en rollemodel i forhold til andre kendte mennesker.”

Hvad er din guilty pleasure?

“Mad! Især fastfood, som burger, is, pizza og souvlaki, som er græsk. Derfor er det en god idé at gå i fitness.”

Hvis du kun måtte spise én ting resten af livet, hvad skulle det så være?

“Ej det kan jeg ikke. Jeg elsker at spise varieret og spiser alt muligt og prøver nye ting.”

Hvis du vandt en milion, hvad ville du så bruge pengene på?

“Jeg ville nok starte min egen virksomhed, måske i Grækenland. Det kunne være et kontorfællesskab, hvor jeg var omgivet af udviklere, som jeg kender godt. Det skulle ligge på en græsk ø.”

Hvor ser du dig selv om 10 år?

“10 år er for langt væk. Men om 5 år ville jeg nok arbejde i samme felt, men bare i en højere position. Stadig være gift og have børn. Måske har jeg et hus og en hund. Jeg kunne godt have en golden retriever.”

Næste gang

Glæd dig til næste interview, der udkommer om en to uger, hvor du kan med møde vores rådgiver Rafi.

Og fik du ikke læst forrige interview med vores udvikler Lucas, kan du gøre det her.