Få din virksomhed til at vækste med Moneyflow

Anders Brasholt Ørbæk

14. februar 2019

Ejer du en mindre virksomhed, men har du svært ved at balancere dit cash flow, mens du venter på, at din virksomhed vokser? Mange virksomhedsejere oplever dette, for det kan være svært at skabe en sund forretning, når man mangler likviditet i sin virksomhed. Udover de uundgåelige finansielle bekymringer, så kan personlige følelser nemlig også have en negativ indvirkning på din bundlinje.

Få bedre likviditet i din virksomhed med Moneyflow

Vores samarbejdspartner Moneyflow kan heldigvis hjælpe dig med at forbedre din virksomheds økonomi. Moneyflows vision er at hjælpe mindre virksomheder med at vækste, ved at optimere deres cash flow, så der altid er penge til at betale fakturaer. Dermed kan du som virksomhedsejer fokusere på at drive din forretning, i stedet for at bekymre dig om din virksomheds likviditet. Det gør de ved at tilbyde et øjeblikkeligt lån til en meget attraktiv pris, med afsæt i virksomhedens reelle behov.

Kim Ulf Rehfeld Thoden CEO og stifter af Moneyflow fortæller: “Det er en nem, billig og hurtig løsning, som kan det samme som en bank burde kunne - nemlig at låne små virksomheder penge, når de har behov for det og samtidig give dem et fornuftigt afkast, når de får økonomisk overskud. Det er helt enkelt.”

Sådan fungerer Moneyflow

Hvis du anvender Moneyflow, får du et erhvervslån øjeblikkeligt (det tager under et minut), så snart du mangler penge i din virksomhed. Lånet optages helt uden krav om sikkerhedsstillelse eller provision og du undgår langstrakte processer. Moneyflow sikrer dig lån med meget lav risiko, da lånet er baseret på markedets mest sofistikerede SME kreditscore, kombineret med avanceret mikrodistribution af udlån. Den lave risiko gør det muligt at tilbyde dig lån til en attraktiv pris, samtidig med at du får et fornuftigt afkast på dine udlånsinvesteringer. Moneyflows udlånsinvesteringer gør det enkelt at låne penge helt uden forpligtelser.

Integrer Moneyflow direkte i Billy

Billy og Moneyflow arbejder sammen, så du kan integrere Moneyflow direkte i Billy. Det betyder at små og mellemstore virksomheder får direkte adgang til lån, når der skal betales fakturaer og afregnes moms. Billy kan desuden tilbyde dig et gratis regnskabsprogram med de mest basale funktioner.

Moneyflow ønsker at gøre livet lettere for alle ejere af mindre virksomheder, ved at hjælpe med at styre deres virksomheds penge. Prøv Moneyflow, hvis du vil have adgang til ekstra likviditet i din virksomhed.

Har du nogen spørgsmål til Moneyflow, så kan du altid kontakte deres kundeservice lige her.