Myter om regnskabsprogrammer - Billy Regnskabsprogram

Billy regnskabsprogram forfatter

Toke Kruse

14. maj 2013

Hvis du er vant til at holde styr på dit regnskab og dine fakturaer ved hjælp af et regneark, så er det sikkert ikke uden grund. Og det er ret sandsynligt, at en af dine største grunde er, at et regneark er meget lettere at have med at gøre end et traditionelt regnskabsprogram. Men Billy’s Billing er så anderledes, at det helt har gjort det af med nogle af de mest sejlivede myter om regnskabs- og bogføringsprogrammer. Og dem ser vi på her.

Myte nr. 1: Alle regnskabsprogrammer er for komplicerede for alle – undtagen revisorer

Ja, selv revisorer synes nogle gange, at traditionelle regnskabsprogrammer er ret tunge at danse med. Men Billy’s Billing er ikke lavet til revisorer – det er lavet til alle os andre, til mindre virksomheder!

Myte nr. 2: Alle regnskabsprogrammer er svære at lære at bruge

Ja, selv revisorer synes nogle gange, at traditionelle regnskabsprogrammer er svære at lære at kende og vænne sig til. Billy’s Billing er så anderledes, at du kommer til at bruge det, som var du professionel – næsten lige med det samme. Det tager ikke lang tid at lære og der er ingen underfundige ord eller fagudtryk, som du først skal sætte dig ind i – det er lavet så DU kan bruge det.

Du kan lave flotte fakturaer og holde fuldstændig styr på alle dine nøgletal og som en ekstra bonus, så er revisorer og andre talnørder også helt vilde med Billy’s Billing. Programmet klarer nemt alle de funktioner, som de kender og er så glade for og gør det samtidig nemt for dem at forklare os almindelige dødelige, hvad det egentlig er, de laver og få os til at samarbejde!

Myte nr. 3: Alle regnskabsprogrammer er kedelige og besværlige

Ja, det er rigtigt, at regnskabsopgaver langt fra er hverken spændende eller sjove og traditionelle regnskabsprogrammer har til dato intet gjort for at ændre på det faktum. Billy’s Billing gør også her op med traditionerne. Vi bruger en masse tid, energi og knofedt på at gøre det fornøjeligt (ja, endda sjovt) for dig at sørge for, at dit virksomhedsregnskab er up-to-date, at du har fingeren på pulsen i forhold til dine nøgletal og at du forstår dine tal og kan bruge dem til at styre din virksomhed mod større overskud, vækst og succes.

Se selv hvad vi mener – gratis

Vil du gerne være sikker på, om det vi siger, nu også er sandt? God idé – og vi vil med glæde hjælpe dig på vej. Her får du et tilbud: Prøv Billy’s Billing, regnskabsprogrammet til mindre virksomheder, i 14 dage uden at det koster dig noget – ingen abonnementer, ingen forpligtelser, ingen startgebyrer. Og har du spørgsmål til regnskab, programmering eller andet hen ad vejen, så står vores support team selvfølgelig klar til at hjælpe dig – og det er også helt gratis. Det er da et forsøg værd, er det ikke?!

Artiklen er oversat fra engelsk, skrevet af Toke Kruse og findes også på vores amerikanske blog under titlen Accounting Software Myths.

Vores website bruger cookies

Acceptér

Gratis og brugervenligt