Nu kan du også møde Billy i radioen

Billy regnskabsprogram forfatter

Toke Kruse

26. januar 2015

I januar igangsatte vi et større marketingfremstød, som blev skudt i gang med en landsdækkende tv-kampagne på TV2. Nu er tiden kommet til at høre Billy i radioen på den landsdækkende radiokanal Din Radio, hvor vi vil køre med en lang række spots, der ligesom på tv speakes af stifteren af Billy, Toke Kruse.

Budskabet i radiospottet er klart og simpelt og i tråd med den tv-kampagne, som vi kører på TV2. Det handler om at gøre regnskab lettere for selvstændige.

Formålet med radioreklamerne er, at vi gerne vil ud at ramme de selvstændige, for hvem radio er en naturlig del af hverdagen, men som måske ikke er klar over, hvor let og hurtigt man helt selv kan få orden på sit regnskab og sin bogføring.

Nu er der en oplagt mulighed for endelig at få styr på sagerne og et nemt økonomisk overblik over ens virksomheds finanser.

Du kan høre radioindslaget her:

Bag om speaken

Vi havde en udfordring med vores navn, da Billy på dansk kan lyde som ”billig”, når det bliver udtalt i en radio. Derfor valgte vi at bruge vores hovednummer 60 24 60 24 i stedet for. På den måde kan lytterne lettere finde frem til os.

Tv-reklamen

Hvis du ikke har set tv-reklamen i dit fjernsyn, kan du se den nedenfor: