Nye spændende integrationer og fede fordele

Billy regnskabsprogram forfatter

Trine Bentkjaer

12. maj 2016

Den sidste måneds tid har vi fået en lang række nye integrationer til bl.a. Shopify og Maguru. Der er også kommet en lang række nye fede tilbud fra vores samarbejdspartnere til dig som Billy-bruger. Du kan finde en samlet oversigt over alle de fordele, du kan få som Billy-bruger, på vores Fordelsside.

Nu kan du se hvor meget du tjener på din markedsføring, helt ned til den enkelte kunde. Med integrationen til Maguru bliver de kunder der søger på dig og kontakter dig registreret og gemt i Maguru. Efterfølgende bliver den faktura du sender, fra dit regnskab i Billy, til kunden, matchet i Maguru, hvorefter du kan se hvor mange penge du har brugt på at skaffe den enkelte kunde, og hvor meget du i sidste ende har tjent på kunden.

I samarbejde med Maguru har vi lavet et fordelagtigt tilbud til dig som Billy-bruger. Læs mere om tilbuddet og hvordan Maguru fungerer sammen med Billy her.

Med integrationen til Ant Text kan du koble Billy op med Microsoft Outlook. Det betyder at du kan hente din data fra Billy over i dit mail-system, så du slipper for at bruge to programmer, når du skal kommunikere med dine kunder.

Med integrationen kan du sende en eller flere fakturaer og kreditnotaer fra din egen mail-adresse.

Du finder integrationen i Billy App Store.

Med Storebuddys integration til Shopify, sikrer du dig at dine kunder nemt kan foretage køb via din webshop. Med integrationen bliver din salg automatisk bogført direkte i Billy.

Du finder integrationen til Shopify i Billy App Store.

Insight Office tilbyder dig som Billy-bruger, at få flyttet din eksisterende mail og dit domæne gratis, hvis du som Billy-bruger vælger en Office 365 løsning fra Microsoft.

Insight Office tager backup af din mail, og sørger for at du kommer godt i gang.

Du finder Insight Offices tilbud på vores fordelsside.

DANA er Danmarks en

este a-kasse udelukkende for selvstændige. De har hjulpet iværksættere med deres forretning i snart 40 år.

Når du melder dig ind i DANA som Billy-bruger, får du et SuperGavekort på 500 kr. som tak.

Du kan læse mere om DANA og deres tilbud på vores Fordelsside

Flere steder i Danmark har du mulighed for at komme på kursus i Billy, hvis du har brug for at få helt styr på regnskab og bogføring.

Du finder en komplet liste af godkendte kursusudbydere her