Nyhed: Mange tusinde selvstændige mangler din app!

Billy regnskabsprogram forfatter

Toke Kruse

25. marts 2015

Du kender os fra TV2 med Toke Kruse, som hopper frem på skærmen med en super nyhed. Nu er tiden kommet til, at du kan drage gavn af vores landsdækkende tv-kampagne. Vi åbner nu op for fri integration med Billy, sådan så du kan integrere din app eller software direkte med vores regnskabsprogram.

Vi har mange tusind tilmeldte virksomheder og der kommer hele tiden nye til. Derfor søger vi værdifulde partnerskaber, der kan imødekomme vores mange tusinde kunder. Du får en fordel ved at integrere med os, fordi vi har et stærkt landsdækkende brand, men også fordi vi kender til efterspørgslen blandt vores kunder.

Hvad kan du tjene og hvad koster det?

Alt afhængig af hvor meget vi hjælper hinanden, så fastsætter vi en pris på, hvilke kick-back, der skal tælle. Sædvanligvis så får du 70% af omsætningen, som din app skaber, hvis vores kunder bruger den. Dvs. at hvis vi promoverer din app, så får vi 30% af omsætningen.

Hvis du sælger vores produkt i forbindelse med en pakke, får du 30% af den omsætning, som du skaber, hvis du har skabt salget.

Det er gratis at lave integrationen med Billy, så du kan også udvikle en gratis app, hvis du ønsker det.

Case på integrationer

Nedenfor kan du læse om en af de virksomheder, som har valgt at integrere med os.

Minuba er et godt eksempel på et samarbejde, hvor Minuba har stået for langt størstedelen af udviklingen, men vi har også skulle tilpasse nogle ting i API’et for at få det maksimale ud af samarbejdet. Du kan læse mere om Minuba her.

Men også virksomheden Store Buddy er et godt eksempel på, hvordan en integration mellem en tredjeparts udbyder og Billy, kan skabe værdi. De har gjort det let for vores kunder, at integrere op i mod Dandomain, WooCommerce og mange flere. Forretningsmodellen er lidt anderledes, da der ikke sendes penge mellem dem og os, men kun udbredelse af kendskabet til de to virksomheder øges.

Sådan kan du integrere med Billy

Der er to måder, som du kan integrere med Billy på. Den ene, der udvikler du blot en integration og så kan kunderne i Billy få adgang til din app ved at indtaste en adgangsnøgle. Her står du 100% på integrationen og kan i princippet bare udnytte, at vi har et åbent API.

Den anden løsning er, at du sammen med os finder ud af, hvad vores brugere efterspørger og udvikler eller tilpasse din app efterfølgende. En tilpasning kan fx være en aktiv knap inden i selve regnskabsprogrammet. Her kræver det ofte, at vi koder en smile, så kunderne kan tilgå din app fra vores program

Kom i gang i dag og stil gerne spørgsmål

Vent ikke – vi er klar til at sparre med dig, så du kan komme i gang og tjen flere penge og få ny kunder. Skriv til vores partneransvarlige Kasper Aaes på kasper.a@billy.dk.

Sammen bygger vi vores virksomheder større!

Toke Kruse Stifter af Billy