Året der gik i Billy 2016 - Billy Regnskabsprogram

Billy regnskabsprogram forfatter

Willads Thor Petersen

30. januar 2017

Vi er allerede godt i gang med det nye år, og mange af jer har sikkert allerede evalueret, hvad jeres virksomhed opnåede i 2016.

I anledning af det nye år – og selvom vi er i slutningen af januar – tager vi nu et tilbageblik på, hvad der er sket i Billy i løbet af 2016.

Billy App Store – 17 nye integrationer

2016 blev et år, som bød på mange nye muligheder for dig, der bruger Billy. Det betyder, at det nu er blevet endnu lettere at få Billy til at samarbejde med dine øvrige programmer; så kan du bruge mere tid på din virksomhed, og mindre tid på det administrative arbejde.

Helt præcist blev det til i alt 17 nye integrationer, og her får du tre udvalgte:

iZettle

Bogfør dit daglige salg med ét klik. Med vores integration til iZettle overføres dit daglige salg automatisk til dit regnskab i Billy, hvor du kan bogføre det med kun ét klik. Det har aldrig været lettere at bogføre din kasseopgørelse. Læs mere Billy og iZettle her.

Kala

Er du håndværker, kan du med Kala ved hånden håndtere din virksomhed på farten. Du kan let håndtere projektstyring, tidsregistrering og kørsel og automatisk få det bogført i Billy. Læs mere om Kala her.

Gratisal

Med vores integration til lønsystemet Gratisal bliver dine lønafregninger automatisk bogført i Billy. Du sparer tid, og gør din lønadministration nem at håndtere. Læs mere om, hvordan du får integrationen til Gratisal her.

Se alle vores mere end 50 integrationer her.

19 nye funktioner til dit regnskab i Billy

Vores mål har altid været at eliminere manuelt arbejde i forbindelse med dit regnskab og bogføring, så det ikke bliver en tidsrøver for dig som selvstændig. Derfor har vi arbejdet hårdt på at tilføje 19 nye funktioner, som gør arbejdet lettere for dig.

I 2016 har vi været særligt glade for at kunne levere disse tre funktioner til dig:

Scanningsmotor

Med Billy Scanningsmotor skal det være slut med manuelt tastearbejde, når du opretter en regning. Når du uploader en kvittering til Billy, læser scanningsmotoren den, og du får automatisk oprettet en regningskladde, hvor beløb, beskrivelse, leverandør og regningsdato er udfyldt for dig. Smart og nemt. Læs mere om scanningsmotoren her.

Den nye Billy Mobil-App

Du kan tage din bogføring med på farten med Billy Mobil-App til både iPhone og Android. I den nuværende udgave af app’en kan du oprette og sende fakturaer, samt registrere betaling på fakturaer. Men vi er langt fra færdige med at udvikle på den. Du kommer blandt andet også til at kunne håndtere regninger, kørsel og tilbud. Læs mere om app’en her.

Opgradering af fakturadesigner

Vi har givet fakturadesigneren en kærkomment løft, så du nu kan tilføje dine unikke fakturadesigns direkte til en ny faktura, når du opretter fakturaen. Plus vi har implementeret live preview i designprocessen. Log ind i Billy, og prøv det nu.

Udviklerne opruster – 5 stærke

Vi har oprustet på udviklerfronten i 2016, og udvidet med hele fem nye udviklere. Det er dem, som løser de bugs og småskavanker, vi af og til oplever. Men vigtigst af alt så der det dem, der får Billy til at fungere. Uden udviklerne var vi nemlig ikke kommet så langt, som vi er i dag. Vi vil derfor tage chancen til at sige tak til vores udviklere for det forgangne år, og se frem til et nyt år med et stærkt udviklerteam.

Og ultimativt kommer det naturligvis dig som bruger til gode, at vi går ind i 2017 med et stærkt team af udviklere.

Billy er også blevet lettere for din revisor

I Billy ved vi, at et godt samarbejde med din revisor, er vigtigt for dig som selvstændig. Derfor er det helt naturligt, at vi udvikler nye funktioner, som letter arbejdsbyrden for din revisor. I 2016 er det blevet til 23 værktøjer og funktioner. Disse tiltag er med til at udvide din revisor eller bogholders muligheder, og effektivisere deres tid i Billy.

De sparer tid, og du sparer penge.

Eksempelvis har din revisor nu adgang til en avanceret sidemenu, så han altid har de vigtigste redskaber lige ved hånden. Derudover har vi implementeret et administratormodul samt forbedret brugerfladen, når din revisor logger ind. Det betyder, at din revisor nemt og hurtigt kan navigere i Billy, og samtidig har han overblik over de væsentligste opgaver og deadlines relateret til dit regnskab.