Online Dankortbetaling er mere trygt end bankoverførelse for dine kunder. Og nemmere.

Billy regnskabsprogram forfatter

Ann-Sophie Smed

26. juli 2011

Betaling med Dankort online er velkendt som sikker betalingsmetode.

At tilbyde Dankortbetaling online er noget helt nyt i regnskabsprogrammer, men ikke desto mindre er det sikkert og velkendt i mange andre brancher. Hver dag sker der millioner af transaktioner, hvor penge konstant skifter hænder – helt præcist 2.000.000 transaktioner hver dag året rundt bare i Danmark. I Billy har vi som det første regnskabsprogram introduceret tjenesten, som allerede benyttes af flere brugere.

Den absolut højeste tryghed til dine kunder – som ingen andre kan matche.

Betaling med Dankort online er yderst attraktive for forbrugerne, fordi reglerne beskytter dem 100% for at du som leverandør er oprigtig. Ved bankoverførsel er der risiko for fejloverførsel, samtidig med at forbrugeren ikke har nogen garanti for, at du som leverandør sender varerne. Med Dankort kan forbrugeren annullere sin handel ganske let.

Hvorfor er Billy de eneste, som tilbyder online Dankortbetaling?

Vi tror på, at vi er det regnskabsprogram, som er længst fremme, trods vi først kom på markedet i 2011 – at introducere online Dankortbetaling er et bevis på, at vi er på forkant. Det kan du altid forvente som bruger af Billy. Prøv engang at tænke, at intet andet online regnskabsprogram før har tænkt på at tilbyde online Dankortbetaling – trods online Dankortbetaling har eksisteret side 1999. Tænk på alle de andre ting, som du måske også bliver snydt for hos de traditionelle regnskabsprogrammer.

Billy går foran for de andre regnskabsprogrammer, til vores brugeres fordel – kom og vær' med og bliv en del af vores community.

Billy altid nr. 1. Aldrig nr. 2.

Ja de andre skal nok følge os i slipstømmen og tilbyde online Dankortbetaling. Men tænk en gang – online Dankortbetaling er blot ét eksempel på, hvor Billy er de første med det nyeste. Vi stræber altid efter at være regnskabsprogram nr. 1. Hvorfor er det så vigtigt for os at være nr. 1? Fordi det er førstepladsen, man husker og støtter – ikke nr. 2. Kan du fx huske, hvad personen hed, som var nr. 2 til at gå på månen? Nej vel. Men alle kender Niel Armstrong, fordi han var nr. 1. I Billy vinder man ikke sølv – man taber guld. Derfor går vi altid efter at være nr. 1.

Du får fordele ved online Dankortbetaling. Dejligt bekvemt.

Online Dankortbetaling er attraktivt for dine kunder og dig som bruger af Billy. Dine kunder kan lettere betale – sammenlignet med netbank, skal de først logger ind med nemID og oprette en betaling. Med Dankort kan de "trække" kortet igennem og betale med det samme. Det er din garanti for at få dine penge hurtigere og nemmere – fx bliver registrering af indbetalinger håndteret helt automatisk og fremgår i din oversigt over betalte fakturaer.

Opret dig gratis