Online fakturering med Billy Regnskabsprogram

Billy regnskabsprogram forfatter

Toke Kruse

28. december 2011

Online fakturering giver dig mere tid til alt det sjove.

Når du sender en faktura afsted, er det med det ene formål at blive betalt for din ydelse eller vare.

Jo før du modtager din betaling, jo bedre er det for din pengepung og saldo i banken. Så kan din virksomhed hurtigere betale leverandørerne, og du kan få løn til dig selv – en win-win situation for alle.

Online fakturering er sagen

Online fakturering er klart den hurtigste måde at få sin faktura af sted på. Og i disse moderne tider med en skyhøj porto afgift hos Post Danmark er online fakturering den smarteste og mest effektive tilgang.

Du sparer tid på flere forskellige områder. Du slipper for at:

  • tænke på kuverter og frankering
  • tænke på posthusets åbningstider
  • printe
  • sætte fakturaen op i et Word-dokument
  • indregne leveringstiden på gammeldags post

Du skal derimod udfylde nogle felter i din standard online fakturering hos Billy’s Billing og klikke send. Så er den faktisk ikke længere.

Hurtigere betaling med online fakturering

Modtager får fakturaen få sekunder, efter du har ramt send-knappen. Kunden modtager din online faktura igennem Billy’s Billing fakturasystem, mens han sidder ved sin computer – ergo i en situation, hvor han med det samme har mulighed for at lægge fakturaen til betaling.

Dette ved enten at lave en bankoverførelse eller betale med Dankort. Det kan ikke være nemmere for hverken afsender eller modtager. Læs mere om online Dankort-betaling her.

Når modtageren har betalt sin faktura, vil du straks og helt automatisk kunne se det i den automatiske registrering på Billy’s Billing. Det kræver blot, at du har accepteret samarbejdet mellem Billy’s Billing og din netbank.

Læs mere om online faktura her.