Online regnskabsprogram i verdensklasse. Det fortjener alle.

Billy regnskabsprogram forfatter

Toke Kruse

03. oktober 2011

Billy - du vil elske det. Simpelt.

Mennesket troede, at jorden var flad, og at jorden var i centrum af universet. Det stod så galt til, at folk troede, at hvis man sejlede langt nok, røg man udover kanten af vandet. Alvorlige sager, men de tog fejl. På bloggen www.tokekruse.dk har jeg siden d. 18. september skrevet om, at mennesket også har taget fejl i forhold til lokale regnskabsprogrammer kontra online regnskabsprogrammer. Ligesom folk troede, at jorden var flad, har folk også haft en opfattelse af, at et regnskabsprogram for det første skulle være tørt og kedeligt, og for det andet skulle være et program, man installerede lokalt på sin computer. Få her et sammendrag af de tre blogindlæg, og læs om, hvorfor mange også har taget fejl her.

Derfor slår online regnskabsprogrammer de lokale programmer på alle fronter

Med online regnskabsprogrammet Billy får du det, du har brug for, i stedet for en masse overflødig funktionalitet. Med programmet får du kontinuerlig udvikling med konstant nye og smarte funktioner, der ikke forkringler din hverdag, men derimod gør den lettere. I stedet for at betale en engangspris for brugen af programmet, betaler du et lavt abonnement på månedsbasis. Det sikrer dig, at du altid har god support, samt at programmet udvikles løbende. Med online regnskabsprogrammet skal der ikke tages hensyn til lokale indstillinger, og det er underordnet om du sidder på Mac eller PC. Med andre ord er online regnskabsprogrammet sjovere, smartere og billigere end et lokalt regnskabsprogram.

Læs hele blogindlægget her

Myter om online-programmer

Ligesom at der var myter om, at man faldt udover kanten i gamle dage, er der myter omkring online regnskabsprogrammer. Online regnskabsprogrammer er mere sikre end lokale programmer, og opdateringer sker automatisk. Der er en skrøne at online programmer er langsommere end lokale programmer. Ofte er det faktisk omvendt. Hvordan kan det være? Jo, langt de fleste af os sidder på hurtige internetopkoblinger, og andre spillere på markedet som Google, Amazon og Apple har stor succes med at udnytte cloud-teknologi. Det giver god mening at være online frem for være låst fast i et lokalt program.

Sandheder om de værste ting ved lokale programmer

For det første er lokale regnskabsprogrammer langsomme og håbløst forældede – de er udviklet for mange mange år siden, og det bærer både design og funktionalitet præg af. Over tid er en engangsudgift til et regnskabsprogram langt dyrere end at betale et lille abonnement på månedsbasis. Man skal ikke kun tænke på, hvad omkostningen er nu, men også løbende. Fx er der med Billy gratis support på flere kanaler for alle Premium-kunder og løbende udvikling af programmet. Har du overvejet hvilken udgift man har, hvis et lokalt program kører langsomt, og man ikke kan finde rundt? Et andet problem med et lokalt program er, at man ikke kan lave det om til et online program. Fx kan du ikke lave et løbehjul om til en motorcykel – det kræver simpelthen alt for store ændringer og resultatet bliver aldrig godt. Billy er født online og det er din garanti for et komplet online regnskabsprogram!

Læs hele blogindlægget her