Opdatering: Bilag, faktura-e-mails mm.

Billy regnskabsprogram forfatter

Sebastian Seilund

19. juli 2011

Vi har i nat lagt en ny opdatering op, som bl.a. indeholder en meget efterspurgt funktion, nemlig håndtering af bilag.

Bilag

Der er nu kommet et nyt menupunkt under Regnskab, kaldet Bilag. Her kan du se en liste over samtlige bilag, der indgår i dit regnskab, fx fakturaer, regninger, betalinger og manuelle posteringer.

Bilagene nummereres automatisk fortløbende.

Du kan på listen over bilag vælge hvilken periode, som du vil se bilag for, eller vælge et interval af bilagsnumre. Ovenover listen er en knap til at udskrive alle de viste bilag som PDF.

Rundt omkring i programmet ved visning af de forskellige slags bilag, fx faktura, vises bilagnummer nu også. Du kan klikke på bilagsnummeret, og se hvilken indflydelse på dit regnskab hvert bilag har haft.

Der er også kommet mulighed for at indtaste leverandørens fakturanummer, når du indtaster regninger. Det er selvfølgelig valgfrit om man vil udfylde dette felt.

Faktura-e-mails

I sidste opdatering fjernede vi anbefalingsteksterne fra dine fakturaer.

I denne opdatering har vi også forbedret de faktura-e-mails, der sendes ud fra systemet til dine kunder. De indeholder nu automatisk dit logo, navn og adresse. Og afsenderen af e-mailen står som din virksomheds navn og din e-mail.

Du har også større mulighed for at bestemme indholdet af e-mailen, altså den besked, som sendes til kunden.

Småting

Derudover indeholder opdateringen en masse mindre ting. Her kan fx nævnes: Side til hvis man har glemt sin adgangskode, mulighed for at skifte virksomhed under startguiden (hvis man har mere end én virksomhed), smartere kreditering af fakturaer, og en tættere kobling mellem kontakter og kontaktpersoner.

Feedback er som sædvanligt yderst velkommen i kommentarerne på dette indlæg.