Bliv hurtigere til at oprette regninger

Billy regnskabsprogram forfatter

Anders Brasholt

24. november 2016

Nu skal det være slut med manuelt tastearbejde, når du opretter en regning i Billy.

Billy Scanningsmotor vil klare det for dig.

Når du uploader en kvittering til Billy, læser scanningsmotoren den, og du får automatisk oprettet en regningskladde, hvor beløb, beskrivelse, leverandør og regningsdato er udfyldt for dig.

Det sparer dig for massevis af tidskrævende arbejde.

Sådan bruger du scanningsmotoren

Scanningsmotoren er nem at bruge. Først slår du den til ved at logge ind i Billy, gå til indstillinger, vælge programindstillinger og sætte flueben ved scanningsmotor.

Derefter uploader du blot en kvittering, som du plejer. Så scanner Billy kvitteringen, og når scanneren er færdig, fortæller Billy dig, at du blot skal vælge udgiftskategori og momssats.

Scanneren kan læse mange forskellige kvitteringer, men dog ikke alle. Som tommelfingerregel er der bedst mulighed for, at den kan læse en kvittering, hvis det er en PDF- eller en billedfil i god kvalitet. Kaffecirkler og krøller på kvitteringer kan i nogle tilfælde snyde scanneren.

Hent en guide om, hvordan du optimalt bruger scanningsmotoren.

Fremtiden er kunstig intelligens og machine learning

Scanningsmotoren er starten på noget større og en helt ny måde at håndtere bogføring på.

Med kunstig intelligens og machine learning har scanningsmotoren lært at afkode kvitteringer - også selvom scanneren ikke har set dem før. Og den bliver klogere og klogere med tiden.

Inden længe bliver det faktisk endnu smartere. I fremtiden kommer Billy også til at give dig forslag til, hvordan du skal bogføre kvitteringer ved hjælp af en konteringsmotor. Det fortæller vi naturligvis mere om senere.

Hvis du har spørgsmål

Har spørgsmål til Billy eller er i tvivl om noget, så er du altid velkommen til at kontakte os tlf: 60 24 60 24 eller mail billy@billy.dk