Er din revisor eller bogholder den rette rådgiver, når du skal vælge regnskabsprogram?

Billy regnskabsprogram forfatter

Toke Kruse

12. november 2012

Jeg oplever gang på gang, at iværksættere og mindre virksomheder går til deres revisor eller bogholder med spørgsmål om, hvordan de skal håndtere deres regnskab. Det kan lyde indlysende – hvem skulle man ellers spørge? Få her 3 grunde til, hvorfor du ikke skal gå til din revisor eller bogholder, når du skal vælge regnskabsprogram – og hvad du så skal gøre i stedet.

Råd 1: Revisorer og bogholdere er gode til regnskab – ikke nødvendigvis til valg af regnskabsprogram
Med al respekt for revisorer og bogholdere – de er rigtig dygtige til tal. Når det er sagt, så har de vaner, som så mange andre, og derfor er der også nogen, som hellere vil henvise deres kunder til det regnskabsprogram, som de selv kender. Men hov, hvem siger, at det regnskabsprogram, som de kender, er det rigtige for dig?

Det er trods alt din virksomhed og dig, som skal have overblik over dit regnskab, sende fakturaer til dine kunder, holde styr på dine regninger, osv. Med Billy kan du gøre alt det – og endda afregne moms med ét enkelt klik. Det bliver ikke nemmere noget andet sted. Og fik vi sagt, at vi har markedets letteste fakturadesigner, så du kan designe din egen faktura, præcis som du vil?

Råd 2: Jamen, skal jeg så slet ikke lytte til min revisor og bogholder?

Jo, gør endelig det – men se dig ikke blind på deres præferencer og interesser. Og skulle din revisor eller bogholder være skeptisk i forhold til at skulle lære et nyt regnskabsprogram at kende, så kan du fortælle ham eller hende, at Billy er lige så let at bruge for regnskabseksperter, som det er for vores målgruppe, iværksætterne og selvstændige. Bag om systemet har vi kassekladde, balance samt avanceret momsafregning, og vi er i øvrigt dagligt i dialog med de revisorer og bogholdere, som godt kan se fidusen i at være koblet op på et regnskabsprogram, som deres kunder let kan komme i gang med. Et let program kan jo være med til at styrke dit samarbejde med din revisor.

Råd 3: Hvem skal du spørge, hvis det ikke er revisoren og bogholderen?

Godt spørgsmål. Du skal da bare spørge andre iværksættere, som dig selv, og evt. tage et smut forbi vores rating-side, hvor vores brugere giver os topkarakter. Vi er Danmarks letteste regnskabsprogram.

Så hvis en revisor sender dig videre til et andet regnskabsprogram end Billy, så spørg, hvorfor du ikke lige så godt kan vælge Billy – det er det, andre mindre virksomheder og iværksættere bruger.

Husk, at der er 14 dages gratis prøveperiode på Billy Premium. Efter prøveperioden kan du vælge at forsætte med Premium for 195 kr pr. md. ved årlig betaling eller med et Billy Basic abonnemet, som er gratis. Du kan læse om vores forskellige pakker her. Vi er stærkt konkurrencedygtige i forhold til andre regnskabsprogrammer, og så er vores brugere tilmed super tilfredse med Billy – beviset finder du i vores bruger-ratings.