Billy: Bedste online regnskabsprogram for alle

Billy regnskabsprogram forfatter

Toke Kruse

04. januar 2012

Online regnskab for alle. Mindre virksomheder, iværksættere og håndværkere. Sådan.

Når vi siger for alle mindre virksomheder, iværksættere, freelancere og håndværkere, så mener vi det. Det online program, vi har udviklet, er ganske enkelt og brugervenligt. Du slipper ikke for at skrive dit navn, din e-mail og virksomhedens navn, men når det er gjort, så er du godt kørende.

Prøv gratis i 14 dage. Tilmeld dig her

Online regnskabsprogrammer har masser af fordele i forhold til et lokalt regnskabsprogram. Mange.

Intet kan slå et online regnskabsprogram af banen. Heller ikke de lokale regnskabsprogrammer, som i vores øjne er forældede. Hvorfor? Jo, for et online regnskab betaler du et lille fast beløb om måneden, så du hele tiden har det nyeste regnskabsprogram og 100% gratis kundeservice, hvis du er Premium-kunde. Vi har stor interesse i at være din ven frem for en tør leverandør, der ikke involverer sig. Vi vil snakke med vores brugere, så de kan fortælle os om deres behov, og vi kan udvikle os i den retning, som tilfredsstiller brugerne. Med online bogføring har du altid adgang til din økonomi, og som Premium-kunde kan du let give adgang til din revisor og bogholder, hvis de skal hjælpe dig med økonomien.

Du inviterer blot din revisor og bogholder ind via e-mail og vupti, så har de deres egen personlige login-side, som kun de har adgang til. Så slipper du for at sende bilag, bekymre dig om orden eller bruge tid på lange kedelige fysiske møder. Slip nemt igennem dit regnskab online.

Online fakturering er gratis at prøve. Billigt at bruge. Og tager ikke langt tid at lære at kende. Dejlig let.

Billy er gratis at prøve, lige indtil du aktiverer din brugere og sender din første rigtige faktura. Derudover vil vi også gerne give dig 14 dage gratis og i øvrigt holde fast i vores ”ingen binding”-politik. Du skal ikke bindes på hænder og fødder, men være en fri fugl. Så kan du altid komme tilbage som glad bruger.

Kom i gang og få dit nye favorit online regnskabsprogram

Der er ikke så meget at sige – kom i gang med dit nye favorit regnskab online i dag og spar tid på både fakturering og bogføring. Regnskabsprogrammet rykker for alvor, når du har fået samlet alle dine bilag i ét samlet system. Så har du altid økonomisk overblik!

Prøv Billy Premium gratis i 14 dage her.