Billigt regnskabsprogram med gratis prøveperiode

Billy regnskabsprogram forfatter

Toke Kruse

10. maj 2011

Gratis er godt. Gratis prøveperiode for regnskabsprogrammet

På baggrund af tankegangen "less is more", har vi sammensat en komplet prøvepakke, som alle nye brugere kan starte gratis ud med. Den gratis prøvepakke giver dig adgang til hele regnskabsprogrammet, så du i ro og mag kan se, hvordan regnskabssystemet virker. Som du vil finde ud af, er det mega nemt at komme i gang og sindssygt let at bruge. Det er derfor, vi kalder det Danmarks letteste regnskabsprogram, uden omsvøb.

Let at forstå. Sådan fungerer den gratis prøveperiode for regnskabssystemet

Du får fuld adgang til regnskabsprogrammet helt gratis. Det første du skal vælge, er, om du vil teste regnskabsprogrammet med fiktive tal, som en demo-virksomhed, eller om du vil starte ud med din egen virksomhed og begynde at sætte det op. Uanset hvilken en du vælger, begynder prøveperioden på de 14 dage først, når du gerne vil sende en faktura med dit eget logo (du kan sende test-fakturaer i begge prøveversioner).

Prøv Billy Premium gratis i 14 dage

Når du ønsker at bruge Billy som dit regnskabsprogram, så kan du vælge i mellem to forskellige programmer. Du kan benytte Billy Basic, der er den gratis udgave af Billy Regnskabsprogram. Hvis du vil have hele pakken, men alt hvad Billy har at tilbyde samt integrationer til vores mange samarbejdspartnere, skal du vælge Billy Premium. Du kan prøve Billy Premium gratis i 14 dage her.

Vi har to forskellige udgaver, så vælg den, som passer din virksomhed. Vi vil gerne tilgodese så mange mindre virksomheder som muligt, der ligger inden for iværksættere, håndværker og freelance-virksomheder. Derfor har vi to forskellige brugertyper.

Forskellen mellem abonnementer i regnskabssystemet

Den største forskel, som du skal tage stilling til, når du skal vælge dit abonnement, er, hvor stort dit forbrug kommer til at være. Med Billy Basic kan du sende alle de fakturaer du vil gratis. Hvis du derimod har et større behov og ønsker integrationer til fx dit kassesystem, så skal du vælge Billy Premium. I Billy Premium får du bl.a.:

  1. Alle funktioner fra Billy Basic
  2. Scanning af bilag
  3. Moms med få klik
  4. Adgang til alle integrationer

Du kan få et samlet overblik over de to forskellige abonnementstyper her.

Opret dig gratis