Regnskabsprogram til Mac og Apple-fans: Du vil elske det!

Billy regnskabsprogram forfatter

Toke Kruse

08. april 2013

Ja, det er skam sandt. Nu findes der også et regnskabsprogram til Mac og Apple-brugere – og det er noget, vi kan være stolte af!

Du ved, hvordan det er – vi Mac-brugere og Apple-fans har det med at synes, at lige meget hvilket program, der er tale om, så gør design og brugervenlighed en kæmpe forskel. Og det er tilfældigvis også præcis sådan, folkene bag Billy, iværksætterens regnskabsprogram, tænker. Men det er vel ikke rigtig nogen overraskelse, for vi er stort set alle sammen Mac-brugere!

For det første er vi rimelig irriteret over de fjollede kompleksiteter, udseendet og den bruger-fjendtlighed, som er alt for almindelig i PC-inspirerede, PC-baserede regnskabsprogrammer. Dernæst elsker vi tilfældigvis også elegance, intuitiv tankegang og funktionalitet – og logik, der passer til virkelige mennesker.

Det var vores intention fra starten, at vores nye program skulle reflektere lige præcis disse ting og vi er stolte over at have realiseret denne intention og at enkelthed, skønhed og brugervenlig anvendelighed nu er hele essensen af Billy.

Vi har også sørget for, at dit næste regnskabsprogram er fyldt med fantastiske funktioner. Vel at mærke funktioner, som iværksættervirksomheder faktisk behøver.

Vi har ikke tilføjet funktioner bare for, at det skal se ud af noget. Der er intet, der bare er der, fordi det er ”cool” eller ”det allernyeste”. Vi vil hellere være effektive på en elegant måde og går ikke så meget op i at have ”kant”. Selvom alt dette vel egentlig giver os temmelig meget ”kant”, hvis man lige tænker over det! – Bare på en vældig praktisk måde.

Så hvis du går og ønsker, at du kunne få fingre i et regnskabsprogram, der faktisk er lavet til Mac, så behøver du ikke lede længere. Det findes.

  • Billy Regnskabsprogram
  • Regnskabsprogram til iværksættere – til Mac
  • Lavet af udviklere, der selv er Mac-brugere
  • Med kundeservice leveret af supportfolk, der selv bruger Mac

Selvfølgelig har vi også testet det hele på PC’er for at være sikre på, at det også virker upåklageligt der. Og alle vore tests har vist os, at PC-brugere også elsker Billy Regnskabsprogram. Det er rent faktisk for alle – men det er skabt ud fra en Mac-tankegang.

5 grunde til at du som Mac-bruger skal vælge Billy Regnskabsprogram

Hvis du er Mac-bruger, så kommer her fem fantastiske grunde til at vælge Billy:

Lavet til din Mac

Der er ingen kluntede kompromiser, ingen parallelle installationer. Bare åbn for Chrome, Firefox eller Safari og så er du på.

Du vil blive imponeret af programmets udseende og layout og vi lover, at du vil blive forbavset over det lækre, venlige design og hvordan det er lige til at gå i gang med.

Kan du huske den følelse du fik, da du første gang tændte for din Mac? Jep, den følelse vil du få igen.

Elegant design – Regnskabsprogram til Mac, der er enhver catwalk værdig

Da vi besluttede os for at lave Billy, gik vi ikke bare ud og hyrede en flok smarte udviklere. Vi hyrede også et hold superdygtige designere. Faktisk lige så mange designere som udviklere.

Selv vores udviklere er ret så interesserede i godt design for de ved, at et rigtig godt design gør det endnu mere sandsynligt, at deres eget arbejde vil blive brugt og værdsat.

Så ja, vores interface er fantastisk og bedårende. Det tog lidt tid, men nu forstår selv revisorerne, at ting ikke behøver at se triste og kedelige ud for at virke ordentligt.

Hurtig og frustrationsfri

Vi kan godt lide, når noget er hurtigt og effektivt. Så når du bruger vores regnskabsprogram på din Mac, så foregår alt i ét vindue – og det er uden lang, irriterende load tid.

Unik og perfekt

Det er nogle temmelig heftige ord at bruge om noget så hverdagsagtigt som regnskabsprogrammer. Men de ord beskriver faktisk Billy meget præcist. Du finder ikke andre regnskabsprogrammer, som kan levere dine nøgletal på en så smart og flot måde.

Ja, vi elsker Macs, men vi elsker også PC’er!

Indrømmet – vi er kæmpe Mac og Apple fans. Men vi er endnu gladere for kloge, initiativrige mennesker – iværksættere især. Det vi har skabt, er ikke blot det bedste regnskabsprogram til Mac og det bedste gratis fakturaprogram til Mac – det er noget, som vi ved, kan gøre dit liv og driften af din virksomhed lettere, sjovere og mere profitabel. Og vi har sørget for, at det er lettilgængeligt og strålende nemt at bruge for alle – Mac-brugere, PC-brugere, osv – OG for folk med iPads, iPhones og også Androids.

Nu kan Mac-brugere og andre prøve Billy Regnskabsprogram helt gratis

Selvfølgelig er vi ikke upartiske i alt dette. Vi har trods alt lagt en masse arbejde og ikke mindst kærlighed i programmet. Og i øvrigt, så er det jo vores virksomhed.

Men du behøver ikke tage vores ord for det. Du behøver ikke ”købe” vores budskab. Prøv Billy i 14 dage og bestem dig derefter. Det koster ikke noget og der er ingen binding. Seriøst.