Regnskabsprogram til smarte og moderne virksomheder

Billy regnskabsprogram forfatter

Ann-Sophie Smed

27. juni 2011

Regnskabsprogram er et af iværksætterens vigtigste styringsredskaber

Et regnskabsprogram er ikke blot et regnskabsværktøj – det er dit styringsredskab til at sikre, at du som iværksætter kan optimere virksomheden løbende og tjene flere penge. Hvordan det? Du kan tjene flest penge, hvis du kender din indtægtsstrømme og har komplet overblik over fakturaer og regninger. Og ja, det er ikke altid nok at få præsentereret tal på listeform eller tørre søjlediagrammer. Der skal ofte mere til for at fange den travle iværksætters interesse.

Tjen flere penge, hvis du har økonomisk overblik

Med et økonomisk overblik som iværksætter, kan du tjene flere penge i dit firma. Du kan minimere dine omkostninger, få styr på dine bilag og få sendt fakturaer af sted til tiden. Med regnskabsprogrammet Billy får du alle de redskaber, som gør det let for dig, at have økonomisk overblik, som giver dig mulighed for at optimere forretningen. Et regnskabsprogram, er ikke bare et regnskabsprogram. Det skal være let at anvende, så du kan bruge mindst mulig tid og få størst muligt afkast.

Den smarte iværksætter har et regnskabsprogram

Men den smarte iværksætter har ikke et hvilket som helst regnskabsprogram. Det er valgt med omhu. Jo kortere tid, du skal bruge på at sætte dig ind i et nyt program, jo mere tid kan du bruge på at tjene penge i din virksomhed. Derfor er Billy super attraktivt for iværksættere – det er både smart, hurtigt og nemt at komme i gang med og bruge til dagligt.

Iværksættere har travlt med at drive virksomhed, men glem ikke regnskab. Aldrig.

Iværksættere, som ikke har styr på økonomien, løber en stor risiko. Så selvom du ikke synes, at regnskab er verdens sjoveste, så er der masser af værdi og penge at hente for dig. Der er ingen der siger, at du skal sætte flere dage af til at komme i gang, normalt er nogle timer om måneden nok. Med Billy regnskabsprogram, har du altid fakturaer, regninger og bilag lige ved hånden og med det lækre dashboard-overblik, kan du se tre vigtige nøgletal: Hvad har du omsat for, hvad skylder du og hvor meget har du tjent.

Komplet økonomisk overblik. Samlet på en side. Så let kan det gøres

Dashboard-overblik – eller sagt i dagligtale "økonomisk overblik" finder du netop, som du logger ind i dit regnskabsprogram. Udfor de tre primære tal, finder du nøjagtige lister over, hvilke kunder, der skylder dig penge, hvilke kunder, som har omsat for mest og hvilke regninger du selv skal huske at betale. Det er drømmeoverblikket for enhver iværksætter!