På spring til Silicon Valley med let fakturasystem

Billy regnskabsprogram forfatter

Toke Kruse

06. december 2011

I dag i Børsen kunne du slå op på en dobbeltsidet artikel med titlen "På spring til USA med let fakturasystem". Artiklen sætter fokus på at Toke Kruse og Sebastian Seilund snart tager regnskabsprogrammet til næste niveau. De vil etablere et amerikansk kontor med fokus på investorer og det amerikanske marked.

Samtidig med at Billy får kontor i Silicon Valley, indtræder Denis Lewinsky som adm. direktør. Denis har tidligere siddet som adm. direktør i E-trade.

Det amerikanske kontor kommer til at ligge 4 minutter fra det famøse Facebook hovedkontor i Palo Alto og mange andre spændende tech-virksomheder!

Hvor de øvrige regnskabsprogrammer og bogholdere bifalder debet, kredit og andre kryptiske regnskabstermer, byder Billy kun almindelige hverdagsord inden for. Og ja, selvfølgelig også nye nysgerrige brugere, som søger et regnskabsprogram, der både ser godt ud og er let at bruge.

"Hvis du ikke løbende har styr på din økonomi og er nødt til at handle efter rapporter hver tredje måned, er det for sent i forhold til at kunne reagere på det", udtaler Toke Kruse