Regnskabsprogrammet Billy's Billing på TV2

Billy regnskabsprogram forfatter

Toke Kruse

12. januar 2012

TV2-interview med stifterne af regnskabsprogram Billy’s Billing.

Stifterne af regnskabsprogrammet Billy’s Billing er blevet interviewet af TV2 Nyheder til et indslag, der vises i næste uge. Vi glæder os alle til at se indslaget og håber også, at I kigger med derude.

Interessen for billigt regnskabsprogrammet er enormt

Regnskabsprogrammet Billy’s Billing har haft en stor fremgang i 2011 siden begyndelsen, hvilket har skabt interesse i de danske medier, som første gang blev vist i Dagbladet Børsen, men nu også på TV. Derudover har vi allerede været i flere online medier, og nu er turen kommet til TV2. Baggrunden for interviewet er, at stifterne af Billy’s Billing, Toke Kruse og Sebastian Seilund, drager mod USA for at skaffe investorer til regnskabsprogrammet. Silicon Valley venter, hvor de to iværksættere skal videreudvikle programmet, så det kan videreudvikles til gavn for såvel danske som de kommende amerikanske brugere.

Stifterne bag Billy’s Billing, Toke Kruse og Sebastian Seilund, fortæller til TV2 om deres fremtidige planer:

”Brugerne skal se det som en fordel, at vi nu kun fire måneder efter lanceringen styrer mod USA for at udvikle Billy’s Billing”

Prøv programmet gratis

Har du ikke allerede oprettet en bruger, kan du og din virksomhed prøve bogføringsprogrammet helt gratis. Vi giver nemlig alle 14 dage gratis prøveperiode uden binding, så du kan se, hvor let det er at få et overblik over din virksomheds økonomi. Billy’s Billing stræber efter at være Danmarks letteste regnskabsprogram, hvilket betyder, at du ikke behøver at have en regnskabsuddannelse for at kunne holde styr på økonomien i din virksomhed. Efter prøveperioden er programmet billigt at benytte, så du kan spare mange penge på det punkt.

Af iværksættere til iværksættere

Programmet blev udarbejdet med den idé om, at der skulle laves et regnskabsprogram af iværksættere til andre iværksættere og mindre iværksættere. Dette skal gøre bogføring mere spændende og samtidig give brugeren et bedre overblik over indtægter og udgifter i virksomheden. Der er rigtigt mange iværksættere, der har taget godt imod programmet, og vi håber at interviewet i TV2 Nyhederne med Billy’s Billing skaber endnu flere glade brugere.