Regnskabsprogram til Mac-fans og PC-brugere

Billy regnskabsprogram forfatter

Toke Kruse

17. maj 2011

Denne artikel er forældet. Læs i stedet om regnskabsprogram til mac og apple her, og gratis fakturaprogram til mac og apple her.

Os Apple-fans hader grimme ting, besværlige ting, overflødige ting, ulogiske ting og røvkedelig mainstream. Vi elsker til gengæld elegance, intuitive ting, brugervenlighed, logik – Ja, at føle os lidt på forkant med teknik og design. At have et Apple-produkt gør os til noget ganske særligt. Det største tab, os Mac-brugere har haft til dags dato, er, at vi har været tvunget til at sidde i PC-inspirerede regnskabsprogrammer.

Når vi har skulle vælge regnskabsprogram, har vi ikke haft noget godt alternativ – Markedet har bugnet af uoverskuelige og grimme regnskabsprogrammer, der på ingen måde lever op til vore kritiske sans for æstetik og begrænsede tålmodighed for programmernes brugervenlighed.

Nu har vi gjort op med fortiden og lanceret regnskabsprogrammet Billy for andre Mac-fans (og PC-brugere er heldige, for regnskabsprogrammet er lige så smart og anvendeligt for dem). Vi har her samlet fem oplagte områder, som vil falde i din smag, hvis du også elsker Apples produkter.

Kompatibelt. Det virker. Hver gang.

Vores online regnskabsprogram er fuldt ud kompatibelt med Mac, Pc’erne må selvfølgelig også gerne være med. Du kan bruge alle mulige slags browsere. Vi anbefaler Chrome, men du kan selvfølgelig også bruge Safari og Firefox. Det er ikke kun regnskabsprogrammet, som er kompatibelt med din Mac-computer – også kundeservice, er vandt til Mac. De elsker Apple og nyder til dagligt at hjælpe andre Mac-brugere. Billy virker hver gang, sådan som det skal være.

Elegant design. Regnskabsprogram til catwalken.

Der sidder lige så mange designere, som der sidder udviklere og regnskabsgenier i Billy. Alle er lige vigtige. Regnskabsprogrammet skal være lækkert og elegant, før man tager det til sig som Mac-bruger. Derfor lytter vores udviklere til vores designere. Regnskabsprogrammet er så elegant, at en tur op af catwalken ville være det mest naturlige i verden. Designet går hånd i hånd med det enkle design, som du kender, fra Apple. Det tog noget tid at overbevise regnskabsfolkene, men de har forstået det nu. Heldigt for os – for vi er det eneste regnskabsprogram, hvor design er lige så vigtigt som alt det andet.

Prøv regnskabsprogrammet til Mac gratis i 14 dage

Hurtigt. Effektfuldt. Så stærkt går det.

I Billy går vi op i hurtighed – Vi vil have, at tingene sker, når vi klikker på knapperne. Ikke et sekund før eller efter. Det skal bare gå stærkt. Lynhurtigt. Regnskabsprogrammet er online, og ligger fordelt udover flere servere, som gør, at uanset om du er i Danmark eller ude at rejse, har du hurtig adgang til dit regnskab, hvis blot du har internet og din (Mac) computer.

Klogt design. Brugervenligt. Altid på rette vej.

Et smukt design rækker for de fleste, men ikke for os. Vi vil også have et intelligent design, der gør det super brugervenligt, at bruge regnskabsprogrammet. Som bruger skal du altid være på rette vej og altid let kunne arbejde med regnskabsprogrammet. Ulogiske veje er dømt ude hos os, mens shortcuts er vejen frem. Derfor er alle fagbegreber hjulpet på vej af hverdagsord, som alle kender til, og ved hvad betyder. Det gør det let for dig at få økonomisk overblik i virksomheden.

Unikt. Enestående. Perfekt. Intet mindre. Det er stort.

Regnskabsprogrammet Billy er helt unikt. Det er alt fra designet, som er noget helt specielt, hurtigheden og til brugervenligheden. Du finder ikke andre regnskabsprogrammer, som har samlet alle disse ting i ét. Det gør Billy til det eneste regnskabsprogram, som både er smukt, klogt og hurtigt. Og lige en sidste ting – vi udvikler hele tiden, hos os står tiden aldrig stille. Det betyder, at du som bruger kan forvente et regnskabsprogram, som forbliver let at bruge, men samtidig også inviterer nye smarte funktioner indenfor.

Vi kan. Du kan. Alle og enhver kan. Bare gør det.

“Just do it”, og det er lige netop, sådan vi tænker i Billy – du skal bare i gang, så er du oppe og køre – let, hurtigt og enkelt. Du kan næsten ikke vente med at komme i gang, for mens du læser de sidste ord, kunne du have sendt dine første fakturaer via Billy og bogført dine første regninger.

Prøv Danmarks bedste regnskabsprogram til Mac gratis

Fakta

  • Majoriteten af teamet i Billy sidder på Mac
  • Regnskabsprogrammet er kompatibelt med Mac/Apple-computere
  • Skulle du ikke være en ejer af en Apple-computer, kan du selvfølgelig også bruge regnskabsprogrammet 100% også på din PC
  • Du kan gratis prøve dit Mac regnskabsprogram her