Regnskabsprogrammet omtales i Børsen på lanceringsdagen

Billy regnskabsprogram forfatter

Ann-Sophie Smed

27. april 2011

Billy er regnskabsprogrammet, der simplificerer den økonomiske side for iværksættere, freelancere, nyopstartede og mindre virksomheder – Formålet er at imødekomme dem der ikke er talknusere, men som selv ønsker at have fingeren på pulsen i deres egen virksomhed og samtidig spare en mindre formue på bogholderen.

Vi ønsker at være et regnskabsprogram, der imødekommer dine behov – Et regnskabsprogram der oversætter fagtermer så som Debet og Kredit til et sprog alle kan forstå – Ikke kun den uddannede regnskabsnørd. Alt dette i en nem, hurtig og ikke mindst billig løsningsmodel.

Fordelene ved Billy er, at hjælpe dig med at få betalt dine regninger til tiden, holde styr på om dine kunder har betalt dig, sørge for det gyldne overblik, samt at du har styr på diverse offentlige indberetninger og regler, så du ikke længere skal bruge dine ressourcer på at bekymre dig om dette, men kan lægge dit hovedfokus på at tjene penge og servicere dine kunder.

Dejligt at allerede på første dag, at brugerne vælter ind med både spørgsmål, tilmeldinger og interesse. Da vi skal være jeres højre hånd i den økonomiske side af jeres virksomhed, har vi som mål at være regnskabsprogrammet, der lytter til jeres behov og så vidt muligt imødekommer disse. Vi lytter til jer brugere og stiler efter hele tiden at kunne gøre regnskab lettest muligt ude i de mange iværksættervirksomheder.

Læs hele artiklen i Børsen og meld dig til som gratis bruger af vores Beta-model – Så vil du både have mulighed for at deltage i debatten omkring nye tiltag i regnskabsprogrammet Billy, og du vil få en økonomisk fordel, når vi går ud af Beta.

Læs mere om Beta her.