Regnskabsrevolutionen for danske selvstændige

Billy regnskabsprogram forfatter

Toke Kruse

07. november 2013

Mandag den 28. oktober kunne vi løfte sløret for det nye Billy ved vores præsentation i TIVOLI. Aftenen var præget af stormen, der rystede hele Danmark. Vi tror, at den regnskabsrevolution som vi satte i gang den aften, yderligere ruskede op i folk!

Vi har ikke rørt så meget på os i et sidste stykke tid, så dette blogindlægget er langt og omfattende og samler op på mange gode nyheder, som kommer dig som bruger til gode.

Det nye Billy betyder i alt sin enkelhed, at du snart selv kan stå for al din bogføring og spare tusindvis af kroner!

I følgende blogindlæg kan du læse om:

 • Præsentationen i TIVOLI og se 30 minutters film derfra
 • Hvor vigtig en rolle vores loyale brugere spiller til dagligt
 • Hvordan Billy skiller sig ud fra alle andre konkurrenter

Billy vil sammen med vores 10.000 brugere gå forrest og vise vejen for andre selvstændige i kampen om, at gøre dig uafhængig af din bogholder! Resultatet vil være, at du får bedre økonomisk overblik, flere penge til dig selv og mere overskud til at opbygge din drømmevirksomhed.

Billy har redefineret måden hvorpå du håndterer din virksomheds økonomi. Glem forældede metoder, så som at anvende en bogholder og gør selv det hele let, hurtigt og billigt. Se det er en revolution!

Præsentationen i TIVOLI
I TIVOLI havde vi fornøjelsen af at præsentere vores nye vision og ikke mindst de nye funktioner i programmet. Du kan se hele præsentationen nedenfor, som kun varer 30 minutter og giver dig en masse nyttig viden om programmet og vores nye vision.

Stor tak til vores loyale brugere
Vi vil gerne benytte lejligheden til at takke vores brugere, som måned efter måned fungerer som positive ambassadører og viderebringer vores vision. Uden jer, var Billy ikke en hastigt voksende virksomhed!

Mere end en tredjedel af vores brugere, benytter Billy, fordi en loyal bruger har henvist dem til regnskabsprogrammet, eller fordi en bruger har talt positivt om os. Hvad end du har skrevet en statusopdatering på Facebook, nævnt os på Twitter eller i medierne, har det gjort en kæmpe forskel for os. Jeres opbakning har været med til at finansiere vores enorme udviklingsomkostninger, men også været medvirkende til at udbrede vores budskab om at være Danmarks letteste regnskabsprogram. En stor tak, skal I alle sammen have for jeres loyalitet.

Interviews af brugere

Mere end regnskab!
Siden vores start i august 2011 har mange konkurrenter forsøgt at kopiere vores unikke koncept: et brugervenligt regnskabsprogram, der opfylder dine behov som selvstændig. Vi har gang på gang bevist, at vi er længst fremme på markedet og med det nye Billy er det på tide, en gang for alle, at slå fast, at Billy er en unik platform.

Billy skiller sig markant ud fordi:

 1. Vi er ikke blot et regnskabsprogram! Billy er ikke blot Danmarks letteste regnskabsprogram, vi er mere end det. Vi er dit uundværlige værktøj til at styre din virksomheds økonomi og til at udvikle din drømmevirksomhed. Vores vision er at gøre dig til en bedre erhvervsdrivende.
 2. Farvel bogholder! I forlængelse af at Billy er ekstremt brugervenlig og intuitiv, kan du med vores nye program sige farvel til din bogholder, fordi Billy simpelthen erstatter mange af de tunge og tidskrævende processer, som din bogholdere tager sig af. Således kan du spare tusindvis af kroner om året.
 3. Gratis kunderådgivning Som en del af det nye Billy tilbyder vi dig endnu mere gratis regnskabshjælp. Vi opfordrer dig altså til at droppe din bogholder, men vi minder dig også om, at du ikke er alene med dit regnskab. Vi kommer nærmere ind på, hvordan vores support bliver endnu bedre, på et senere tidspunkt.
 4. Den nyeste teknologi Vi har en passion for at udvikle funktioner, som ingen andre i branchen har tænkt på. Vi benytter os kun af den nyeste teknologi, der gør, at du kan arbejde effektivt og hurtigt.

Hvad kan det nye program?
Den største ændring i nye program er, at det hele går langt hurtigere og at navigationen er mere hensigtsmæssig og brugervenlig. Samtidig får du en lang række funktioner, som her listes kort:

 • Bankafstemning
 • Let momsafregning
 • Nyt lækkert design og brugerinterface
 • Det hele virker på din iPad
 • Gentagende regninger, så du fx kun skal taste husleje ind én gang
 • E-mail tracking, så du kan følge med i dine kunders adfærd
 • CVR-integration: Automatisk hentning af virksomheders info
 • FI-kort-integration
 • Vedhæft fakturaer i e-mail
 • Kundeportal, som giver dine kunder et let overblik
 • Mere statistik-funktionalitet
 • Import/eksport af flere ting vha. csv og xls
 • Forskellige virksomhedsprofiler/brands, som du let kan styre
 • Fuldt API der giver adgang til alle ting
 • Videresend regninger via e-mail til Billy
 • Farvetemaer, så du frit kan vælge mellem forskellige farver

Her er nogle screenshots!

Hvornår lanceres det nye program?
Vi har endnu ikke fastsat en dato for den lanceringen, men vi inviterer de første test-brugere ind fredag den 15. november.

Skriv dig op til test
Hvis du ikke allerede har skrevet dig op som testperson af det nye program, kan du gøre ved at skrive dig op her!

Har du spørgsmål vedrørende lanceringen, så skriv til support@billysbilling.dk.

Mange hilsner

Sebastian Seilund & Toke Kruse