Nyt til revisorer og bogholdere i november

Billy regnskabsprogram forfatter

Dejvid Vidojevic

24. november 2016

Så er der nyt til dig, der er Billy-revisor. Her får du overblikket over vores nyeste funktioner og lanceringer, som gør Billy endnu hurtigere og bedre at arbejde i.

Tag din bogføring med på mobilen – nu også til Android

For nyligt lancerede vi Billy Mobil-App til iPhone. Nu er den også klar til Android.

App’en er gratis, og med den er fakturering lige til at tage med i lommen for dine kunder. De kan nemt oprette og sende fakturaer fra deres smartphone, og når en faktura er betalt, kan de registrere det via app'en.

Forresten har vi også lige opdateret vores app til iPhone med muligheden for at registrere fakturaer som betalte.

Vi opdaterer løbende app’en med nye funktioner. Dem kan du læse mere om her.

Bliv endnu hurtigere til at oprette regninger

Nu kan Billy hjælpe dig og dine kunder med at blive endnu hurtigere, når I opretter en regning i Billy.

Billy Scanningsmotor vil klare det for jer.

Når du eller dine kunder uploader en kvittering til Billy, læser scanningsmotoren den, og du får automatisk oprettet en regningskladde, hvor beløb, beskrivelse, leverandør og regningsdato er udfyldt for dig.

Det sparer dig for massevis af tidskrævende arbejde. Tid du i stedet kan bruge på rådgivning og til at tage flere kunder ind.

Sådan bruger du scanningsmotoren

Scanningsmotoren er nem at bruge. Først slår du den til ved at logge ind på den enkelte Billy-bruger, gå til indstillinger, vælge programindstillinger og sætte flueben ved scanningsmotor.

Derefter uploader du blot en kvittering, som du plejer. Så scanner Billy kvitteringen, og når scanneren er færdig, fortæller Billy dig, at du blot skal vælge udgiftskategori og momssats.

Scanneren kan læse mange forskellige kvitteringer, men dog ikke alle. Som tommelfingerregel er der bedst mulighed for, at den kan læse en kvittering, hvis det er en PDF- eller en billedfil i god kvalitet. Kaffecirkler og krøller på kvitteringer kan i nogle tilfælde snyde scanneren.

Hent en guide om, hvordan du optimalt bruger scanningsmotoren.

Fremtiden er kunstig intelligens og machine learning

Scanningsmotoren er starten på noget større og en helt ny måde at håndtere bogføring på.

Med kunstig intelligens og machine learning har scanningsmotoren lært at afkode kvitteringer - også selvom scanneren ikke har set dem før. Og den bliver klogere og klogere med tiden.

Inden længe bliver det faktisk endnu smartere. I fremtiden kommer Billy også til at give dig forslag til, hvordan du skal bogføre kvitteringer ved hjælp af en konteringsmotor.

Lav ansættelseskontrakter til timelønnede gratis

Vi har tidligere fortalt om vores samarbejde med Legal Desk, der er en juridisk selvbetjeningsservice, hvor Billy-brugere kan lave gratis ansættelseskontrakter til funktionærerDet kan du gøre her.

Som noget helt nyt kan du nu også lave gratis ansættelseskontrakter til timelønnedePrøv det her.

Husk, at du som Billy-revisor og -bogholder kan få en fordelagtig pris på alle Legal Desks erhvervsprodukter. Spar 15% på Legal Desks abonnementsordning ved halvårlig fakturering.

Kom i gang med Legal Desks erhvervsprodukter.

Ny og forbedret fakturadesigner

Vores brugere har i et stykke tid efterspurgt en mere brugervenlig fakturadesigner. Nu er vi klar med den.

Med vores nye fakturadesigner kan du og dine kunder tilføje jeres unikke fakturadesigns direkte til en ny faktura, når I opretter fakturaen.

Samtidig er det blevet meget lettere at arbejde med fakturadesigneren. Vi har nemlig implementeret live preview, så du med det samme kan se dine grafiske udfoldelser, når du designer. Det er slut med at klikke frem og tilbage for at se resultatet af dit arbejde.

Og så har vi i øvrigt givet overblikket over fakturadesigns et løft.

Log ind i Billy og prøv det med det samme.