Nyt til revisorer og bogholdere i oktober

Billy regnskabsprogram forfatter

Anders Brasholt

17. oktober 2016

Vi arbejder hele tiden på at gøre det lettere for dig og dine klienter at lave regnskab. I den første del af efteråret har vi udviklet og lanceret en række spændende tiltag, som gør bogføring og regnskab smartere, lettere og mere mobilt.

I dette blogindlæg har vi samlet dem i et overblik.

Bogfør dagens omsætning med ét klik

Vi har gjort det lettere for dig og dine klienter at bogføre, hvis dine klienter modtager kortbetaling. Faktisk har det aldrig været lettere.

Med vores nye integration til iZettle bliver din klients salg automatisk overført til klientens regnskab i Billy én gang om dagen. Og med ét klik i Billy har I bogført klientens daglige salg.

​Du kan tilbyde dine klienter 3 mdr. gratis Billy Premium og 50% på den nye iZettle-kortlæser, hvis de er nye Billy- og iZettle-kunder.

Brug dette link til at give tilbuddet.

Tag din bogføring med på farten

Det her har vi virkelig glædet os til at dele med dig og dine klienter.

Vi har udviklet en helt ny mobil-app. Den hedder Billy Regnskabsprogram, den er gratis for premium-kunder, og med den er fakturering blevet lige til at tage med i lommen: Opret og send nemt fakturaer fra din smartphone, og få overblik over alle dine fakturaer.

App'en kan hentes til iPhone, og vi arbejder hårdt på også at have den klar til Android.

Vi opdaterer den løbende med nye funktioner, så bogføring bliver endnu lettere og mere mobilt.

Læs mere om app'ens nuværende og kommende funktioner.Integrér til gratis lønsystem

Nu kan du og dine klienter integrere Billy og Gratisal. Gratisal er et gratis onlinelønsystem, og med integrationen bliver lønudbetalinger i Gratisal automatisk overført til regnskabet i Billy, hver gang du eller dine klienter laver løn.

Som revisor i Billy kan du tilbyde alle dine Billy Premium-brugere 30 min. gratis opstartsmøde med Gratisal, når du og dine klienter opretter sin gratis Gratisal-bruger.

Brug dette link til at give tilbuddet.

Hent automatisk data til revision

Vi har også lavet en aftale med Lasso X, så du som revisor og bogholder i Billy kan få adgang til hele Lasso X’ løsning.

Lasso X henter automatisk de nødvendige data fra CVR og Tinglysningen, som revisorer er forpligtede til at indhente som en del af revisionen. Via Lasso X får du adgang til nøgletal, fuldstændigt overblik over ejere, ejerskaber og virksomheders historik.

Priserne er:
Antal ansatte: Pris pr. år (eks moms)
1:  990 kr.
2-5:  1.900 kr.
6-10:  4.900 kr.
11-20:  8.900 kr.
Større end 20: Kontakt Lasso X

Læs mere, og prøv gratis her.

Autoudfyld kontaktinformation

Vi har udviklet en ny CVR-funktion, som sparer dig for lidt ekstra tastearbejde. Med funktionen kan Billy automatisk udfylde virksomhedsnavn, adresse og land, når du opretter en ny kontakt i et regnskab. Du indtaster bare kundens eller leverandørens CVR-nummer, og så udfylder Billy resten.

Log ind i Billy, og prøv det med det sammen.

Juridisk selvbetjeningsservice

Vi har netop lavet en samarbejdsaftale med Legal Desk, der er en juridisk selvbetjeningsservice. Billy-brugere kan gratis lave ansættelseskontrakter til funktionærer i deres virksomheder.

Brug dette link til at lave ansættelseskontrakter til dig selv og dine klienter.

Derudover har du som revisor og bogholder mulighed for at få en abonnementsordning, hvor du får adgang til alle Legal Desks erhvervsprodukter. Det koster normalt 399 kr. om måneden med halvårlig fakturering, men som revisor og bogholder i Billy får du 15% rabat og skal kun betale 339 kr./mdr. Det er også muligt at tilmelde sig et gratis abonnement.

Kom i gang med Legal Desks erhvervsprodukter.


Finansposteringer fra Billy til Excel

Vi har lavet et samarbejde med 2app, som har udviklet applikationen "Finansposteringer til Excel". Med den kan du hente dine finansposteringer i Billy direkte ned i et Excel-ark. Det giver dig indsigt i regnskabet og mulighed for at lave og opstille rapporter, som du selv gerne vil have dem.

Første gang du bruger applikationen, henter du alle finansposteringer, og de efterfølgende gange skal du blot opdatere, så de sidste finansposteringer bliver opdateret i dit Excel-ark.

Du kan prøve applikationen gratis i 14 dage, og efterfølgende er prisen 499 kr. pr. år.

Læs mere, og kom nemt i gang her.

Flytning af regnskab til halv pris

A Konvertering flytter nemt og hurtigt regnskaber fra C5 eller e-conomic til Billy. Som Billy-certificeret revisor kan du tilbyde dine klienter at få flyttet deres regnskab til en særlig god pris.

Find ud af, hvad det koster.

Flytter regnskab fra alle

Endelig har vi lavet en aftale med eKontoret, som hjælper dig med hurtigt at flytte regskaber til Billy. eKonteret har erfaring med at flytte regnskaber fra mange af de store udbydere af regnskab.

Læs mere om, hvordan eKontoret kan hjælpe dig og dine klienter.