Se, hvordan tilbudsmodulet fungerer

Billy regnskabsprogram forfatter

Christian Johnsen

20. oktober 2014

Så er vi meget snart klar til at frigive det længe ventede tilbudsmodul. Følgende blogindlæg skal kort illustrere, hvordan det kommer til at fungere i praksis. Tilbudsmodulet har været længere tid undervejs, end vi først regnede med. Dette skyldes primært at vi har valgt at foretage nogle ændringer i systemet, samt har optimeret programmet generelle ydeevne.

Kort om tilbudsmodulet

Tilbudsmodulet kommer til at understøtte tilbud, prisoverslag og ordrebekræftigelser.

Det vil altså sige, at alt, hvad der er behov for i processen for at afgive det rette tilbud, er inkluderet i modulet.

Eksempel på proces for oprettelse af et tilbud

Du vil starte med at oprette et prisoverslag, som din potentielle kunde gerne skulle acceptere. Gør kunden dette, kan du konvertere prisoverslaget til et tilbud, som sendes af sted for at blive underskrevet. Når det er gjort, konverterer du tilbudet til en faktura, som er sidste step i processen. Fakturaen sendes af sted alt afhængigt af den interne aftale mellem dig og din kunde.

Afsendelse af tilbud

Når du er klar til at sende tilbudet af sted til din kunde, kan dette enten gøres via email - har kunden ikke mulighed for at modtage emails, kan tilbudet også udskrives som .pdf.

Underskift - aftalen er i hus!

Der skal selvfølgelig være en skriftlig aftale mellem dig og din kunde, når tilbuddet er accepteret, og du går i gang med arbejdet. Dette sørger underskriftsfeltet for, som findes i det afsendte tilbud.