Skarpe julegavetilbud til dig fra vores partnere

Billy regnskabsprogram forfatter

Anders Brasholt

14. december 2016

NB: Vær opmærksom på at dette tilbud er forældet.

Vi nærmer os julen med hastige skridt. Så vi har taget en snak med vores samarbejdspartnere om, hvad vi kan finde frem af julegavetilbud til dig, der er Billy Premium-bruger.

Det er der kommet en masse spændende tilbud ud af. Dem har vi samlet til dig her.

Og husk, at du kan integrere alle løsningerne fra vores partnere med dit regnskab i Billy, så du ikke skal bruge mere tid på bogføring end højst nødvendigt.

Få 3 mdr. gratis DataLøn

DataLøn er landets mest anvendte lønsystem. Og som ny bruger af DataLøn kan du få 3 måneder gratis - helt uden binding. Så kommer du godt i gang med det nye år.

Med DataLøb får du automatisk beregnet, indberettet og overført penge til SKAT, ATP, pension samt ferie- og barselsfonde. Og med integrationen til Billy, bliver dine løndata overført til dit regnskab, uden at du skal løfte en finger.

DataLøn står desuden altid klar til at hjælpe dig med spørgsmål om lønindberetning, korrektioner og meget mere. Og du får endda ekstra hjælp til at komme godt i gennem årsskiftet. DataLøn hjælper dig via telefon, chat og online guides. Efter de 3 måneder koster det fra 109 kr./md.

Læs mere om DataLøn, og få tilbuddet her.

Bogfør dagens salg med ét klik

Med iZettle får du et nemt og enkelt kassesystem til at modtage kortbetalinger i din butik, eller når du er på farten. Og med integration mellem iZettle og Billy kan du bogføre dit daglige salg med blot et enkelt klik.

Det har faktisk aldrig været lettere at bogføre din kasseopørelse.

Som ny iZettle-bruger får du oveni hatten markedets hurtigste kortterminal til kun 249 kr. ekskl. moms (normalpris 599 kr.).

Læs mere om iZettle og Billy, og få tilbuddet her.

Spar 2.500 kr. på ordre- og sagsstyringssystem

Med Minuba får du et komplet ordre- og sagsstyringssystem, som effektiviserer din håndværkervirksomhed. Du får overblik og kan let håndtere projekter, enkeltsager, tidsforbrug samt materialer og meget mere. Med Minuba kan du:

 • Styre alle projekter og enkeltsager
 • Registrere tidsforbrug og materialer
 • Let fakturere dine kunder
 • Bruge systemet på computer, tablet og smartphone

Når du integrerer Minuba med Billy, bliver dine fakturaer, regningsbilag og materialer fra Minbuba automatisk bogført i dit regnskab.

Du kan prøve Minuba gratis i 30 dage, og du sparer helt eksklusivt 2.500 kr. i oprettelse, hvis du vælger at fortsætte med Minuba efter prøveperioden.

Læs mere om tilbudet, og få det her.

Få 3 måneders gratis integration til din webshop

IEX bygger integrationer mellem din webshop og dit regnskab i Billy, så du automatisk får bogført ordrer fra din webshop i Billy. Det sparer dig for en masse kedeligt tastearbejde.

Som julegavetilbud får du de første 3 måneder gratis, når opretter en ny IEX-integration mellem din webshop og Billy. Normalpris fra 69 kr./md.

Tilbuddet gælder følgende webshopintegrationer fra IEX: WooCommerce, Magento, Virtuemart, PrestaShop, Golden Planet og SmartWeb.

Få tilbuddet her.

Få halv pris på Kala

Med Kala får du projektstyring, som er lige til at tage med i lommen, når du er på farten. Med Kala får du:

 • Let overblik over dine projekter
 • Automatisk GPS-registrering af din kørsel
 • Hurtig og effektiv tidsregistrering
 • Automatisk lønregistrering i Danløn
 • Registrering af tid og kørsel samt oprettelse af opgaver via app

Når du integrerer Kala med Billy, bliver projekter, tidsregistrering og kørsel automatisk bogført i dit regnskab.

Fordi det er jul, får du 6 måneders Kala Business til halv pris. Det vil sige, at du kun betaler 297 kr. det første halve år.

Kontakt Kala på info@kala.dk eller 7199 5797 for at benytte tilbuddet.

Spar 3.750 kr i oprettelse på Apacta

Med Apacta kan du som håndværker registrere dine timer, få overblik over dit materialeforbrug og fotodokumentere dit arbejde på mobilen. Du kan:

 • Registrere timer og materialer på mobilen
 • Samle billeder, tegninger og kvalitetssikring ét sted
 • Forbedre din likviditet med lettere fakturering
 • Nemt bruge systemet op uden oplæring

Og med integrationen mellem Apacta og Billy bliver fakturaer fra Apacta automatisk bogført i Billy.

Med julegavetilbuddet fra Apacta sparer du 3.750 kr. i oprettelse, og efterfølgende betaler du 207 kr. om måneden. Du har også mulighed for tilkøb af kvalitetssikringsmodul til 69 kr./md. og en ekstra medarbejder på servicen for 49 kr./md.

Kontakt Apacta på kontakt@apacta.com eller 7734 7834 for at benytte tilbuddet.

Få tilbuddet her.

Gratis lønssystem inkl. opstartshjælp

Med Gratisal får du et nemt og gratis lønsystem, som fungerer på alle platforme. Systemet indberetter automatisk til SKAT, Feriekonto og ATP.

Fordi du er Billy-bruger, får du 30 min. gratis opstartshjælp med, når du opretter dig hos Gratisal. Opstartshjælpen har en værdi af 375 kr., og den sikrer, at du kommer godt i gang med dit nye lønsystem.

Du kan naturligvis også integrere Gratisal med Billy, så dine lønafregninger automatisk bliver bogført i Billy.

Læs mere om Gratisal, og få tilbuddet her.