Sådan vælger du regnskabsprogram

Billy regnskabsprogram forfatter

Toke Kruse

08. juli 2014

Jeg oplever gang på gang, at virksomhedsejere spørger deres revisor eller bogholder til råds, når de skal vælge regnskabsprogram. Det kan virke indlysende – for hvem skal man ellers spørge? Her får du tre grunde til, hvorfor du skal tænke dig om, inden du spørger din revisor eller bogholder. Samtidig får du svaret på, hvad du ellers kan gøre.

Revisorer og bogholdere er gode til regnskab – men ikke altid til valg af regnskabsprogram

Stor respekt for revisorer og bogholdere. De er meget dygtige til tal. Men de er ofte vanemennesker og elsker at henvise deres kunder til det forældede regnskabsprogram, de selv har brugt i 10 år, og som efter deres mening er ”let”. Men det er ikke nødvendigvis det bedste for dig – og som selvstændig har du helt andre behov end en bogholder.

Du skal vælge det, der er bedst for dig

Det handler om din virksomhed og dine behov. Fx er det hensigtsmæssigt, at du selv kan sende fakturaer, gemme kvitteringer online og ikke mindst bevare overblikket over momsen, så du altid ved, hvad du skylder SKAT. Måske siger din bogholder, at det skal hun nok klare. Men det er vigtigt, at du selv har styr på de ting – og samtidig kan du spare penge på alt det, du selv kan stå for. Se filmen om de vigtigste ting, du selv kan ordne:

Jamen, skal jeg så slet ikke lytte til min revisor?

Jo, gør endelig det – men stir dig ikke blind på hendes eller hans præferencer. Hvis din revisor er skeptisk over for Billy, kan du fortælle ham/hende, at det er lige så let at bruge for regnskabseksperter, som det er for dig. Bag systemet har vi både kassekladde, balance og traditionel momsafregning. Vi er i øvrigt i daglig dialog med de revisorer, der godt kan se fidusen i at være tilknyttet et regnskabsprogram, som deres kunder (dig!) kan bruge.

Hvis du er revisor, kan du læse vores Revisorguide. Den beskriver, hvordan regnskabsprogrammet følger alle regler og regnskabsstandarder og også imødekommer en revisors behov.

Men hvor skal du så søge råd?

Godt spørgsmål. Men tjek fx brugernes uforbeholdne mening om Billy ved at tage et smut forbi vores bedømmelsesside.

Du kan også lytte til Charlotte, som er Billy-bruger. Hun fortæller, hvorfor hun er fuldt ud tilfreds med os.

Eller til Jesper, som er tømrer og også ser en stor frihed i Billy.

Gør som 10.000 andre virksomhedsejere

Overvej en ekstra gang, om din bogholder varetager dine interesser eller i bund og grund er bagud og ikke har opdateret sin software de sidste 10 år. Og om du måske hellere skulle bruge Billy – ligesom mere end 10.000 andre mindre virksomheder.

Vi tilbyder dig 14 dages gratis prøveperiode af Billy Premium, som herefter kun koster fra 195 kr. pr. md. For det beløb får du:

  • Danmarks letteste regnskabsprogram.
  • Hjælp alle ugens syv dage på telefon og mail (link til supporten).
  • En årlig besparelse på op til 25.000 kr. på dine bogholderudgifter.
  • Den nyeste software og teknologi, der gør din hverdag lettere.

Hvis du er nysgerrig og gerne vil have uddybet, hvad der gør Billy til markedets bedste regnskabsprogram, kan du læse om, hvordan vi skiller os ud.

Prøv gratis i dag og få økonomisk overblik

Prøv Billy gratis i 14 dage - derefter kun 195 kr./måned ved årlig betaling