Spørgsmål fra beta-brugeren, Jonas - Billy Regnskabsprogram

Billy regnskabsprogram forfatter

Sebastian Seilund

11. maj 2011

Vi har modtaget nogle gode spørgsmål fra Beta-brugeren, Jonas. Jeg besvarer spørgsmålene her i Beta-bloggen, så alle kan få gavn af svarene.

Jonas starter sin mail med at skrive:

"Jeg har lige lavet min første faktura. Hvor er det bare nemt og simpelt ;-)"

Her er Jonas' spørgsmål:

Spørgsmål: Faktura-nr syntes jeg ikke lige, jeg kan finde hvor man ændrer? - Eller er det gemt væk, indtil vi er ude af beta?

Svar: I den aktuelle Beta-version, er det kun muligt at bruge én fakturanummermodel. Nemlig fortløbende fakturanumre, der starter fra 1.

I den endelige version vil dette blive fuldt fleksibelt, så du kan vælge mellem tre fakturanummermodeller:

  1. Fortløbende fakturanumre. Du kan selv vælge, hvilket nummer der skal startes med.
  2. Fortløbende fakturanumre pr. kunde. Fakturanummeret bygges op af kundenummer samt fortløbende fakturanummer for denne kunde. Fx 11-2, for den 3. faktura til kunde nr. 11.
  3. Manuel indtastning af fakturanummer. Ved hver oprettelse af faktura, kan du selv indtaste fakturanummer.

Spørgsmål: Dankort-betaling så kunden kan betale med Dankort. Er det noget som man selv vil kunne styre, når vi går ud af beta. Altså om man ønsker at tilbyde denne service til sine kunder ?

Svar: Ja. Der kommer mulighed for at vælge om man vil tilbyde sine kunder at betale med Dankort. Denne indstilling kan vælges enten for alle kunder, eller specifikt pr. kunde eller faktura.

Hvis I har flere spørgsmål og/eller feedback hører vi meget gerne fra jer på support@billysbilling.dk, eller i kommentarerne på denne side.