Testbrugere til Woocommerce-integration

Billy regnskabsprogram forfatter

Christian Johnsen

11. november 2014

Da vores integration med Woocommerce faktisk er klar i betaudgave, står vi og mangler et par testbrugere, som kunne tænke sig at hjælpe med fejlfinding. Der vil blive oprettet en clean testkonto til dig i Billy, hvori du får lov at lege alt det med integration, som du vil. Alt, der kræves af dig, er, at du fortæller os, hvilke fejl, du støder på, således vi kan rette dem til, inden vi frigiver modulet for vores øvrige brugere.

Kort om Woocommerce-integrationen

Vi er i gang med at udvikle en masse integrationer til Billy, for ét er, hvad programmet i sig selv kan, noget andet er, hvad programmet kan i samarbejde med andre programmer. Vi vil gerne nå bredt rundt, så vi når ud til flest mulige brugere og dermed gør regnskab lettere for rigtig mange. Vi er superglade for Woocommerce-integrationen, fordi WordPress vinder ind blandt mange iværksættere og derfor er Woocommerce et naturligt valg, når nogle af disse WordPress-brugere beslutter sig for at starte en Webshop.

Vil du være testbruger?

Hvis du kunne tænke dig at hjælpe os med at prøve integrationen af, så skriv en mail til christian@billysbilling.com. Det er først til mølle og deadline for tilmelding er i tirsdag d. 11/11/2014 kl. 17:00.