Tro på gennembruddet! - Billy Regnskabsprogram

Billy regnskabsprogram forfatter

Ann-Sophie Smed

25. marts 2013

”Tro kan flytte bjerge” er et gammel ordsprog. Ikke desto mindre er det stadig korrekt – ikke mindst når det kommer til iværksættere og deres chancer for succes. Det fortæller Toke Kruse, en af stifterne bag Billy, i et interview med ComON.

Livet som iværksætter er ikke altid en dans på røde roser og kræver ofte, at der investeres mange ressourcer – både i form af tid og penge. Derfor er det essentielt, at man har en gennemarbejdet idé, som man tror 100% på. Man skal brænde for det produkt eller den ydelse, som man bygger ens iværksætterdrøm på – uden denne passion, vil man sjældent opnå det engagement, som sikrer den ønskede succes.

Nye funktioner lige rundt om hjørnet Der er ingen tvivl om, at der bliver troet på Billy. Ikke alene har stifterne Toke Kruse og Sebastian Seilund investeret til sammen 3 millioner kroner i programmet – de har også lagt umenneskelig mange timer i at skabe de bedste løsninger for brugerne.

Investeringerne kommer brugerne hos Billy for alvor til at mærke, når 2.0-versionen lanceres! Ikke alene får programmet et nyt og opdateret visuelt udtryk – der kommer desuden en række nye funktioner som en smartphone app, bankafstemning og e-fakturering. Alle elementer der er med til at gøre Billy, Danmarks letteste regnskabsprogram, endnu nemmere og hurtigere at arbejde med. Så glæd dig!

Men succes kommer, som sagt, kun som resultat af en intensiv arbejdsindsats. Det har Toke og Sebastian også oplevet. De har det sidste år været bosat i USA, hvor de arbejder på at lancere en amerikansk udgave af programmet. Dette har været en krævende proces, som langt fra er overstået. Men det har været en kæmpe oplevelse!