Undskyld, vi har lavet en svipser!

Billy regnskabsprogram forfatter

Toke Kruse

18. august 2011

NB: Vi gør opmærksom på, at dette tilbud er forældet.

Vi vil gerne være på forkant med vores brugere – nogle gange er de intentioner, vi har med indretning af virksomheden, dog ikke altid vel modtaget. Med andre ord, vi lavede en svipser på tom mave: Vi sammensatte Start-up-pakken sådan, at flere brugere ikke længere syntes, den var attraktiv og iværksættervenlig.

Målet med at ændre, var at have en start-up-pakke, som var skræddersyet til den helt lille start-up-virksomhed – der var desværre bare mange flere forskellige behov, end vi havde forudset. Derfor tog vi fejl. Det vil jeg gerne undskylde for og gøre godt igen! Det er ikke nok at prædike om, at vi lytter til brugerne, hvis vi ikke også reagerer på brugernes reaktion. Nu til ændringen. 

Efter ivrig debat på Billy har jeg med mit team valgt at give jer Start-up tilbage til sin oprindelige prismodel. Vi vil selvfølgelig gerne hjælpe de mindste virksomheder, så de kan komme godt fra start med deres virksomhed, uanset antallet af fakturaer og antallet af bilag!

Start-up ændres med tilbagevirkende kraft til følgende:

  • 0 kr. pr. måned.
  • 9 kr. pr. faktura.
  • Intet minimumsforbrug.
  • Ingen begrænsninger på fakturaer.
  • Ingen begrænsninger på regninger.
  • Du kan være tilmeldt i op til 12 måneder.

Dermed har alle virksomheder mulighed for at benytte Start-up i 12 måneder.

En lille detalje om Dankortaftaler

Samtidig vil jeg gerne benytte lejligheden til at melde ud, at vi arbejder på højtryk for at kunne tilbyde fælles Dankort-aftale uden oprettelse af din egen forretningsaftale hos Nets. Det er dog en stor tung virksomhed, som ikke giver sig så let – men som en hver anden iværksætter, giver jeg ikke op, og det ser ud som om, at der er et lys for enden af tunnelen. Det vil dog tage nogle måneder før en forhåbentlig endelig aftale er på plads.

Jeg håber, at de af jer, som passer til “Start-up”, tager godt imod dette nye tiltag!

Mange hilsner, Toke