Der er mange slags regnskabsprogrammer, men hvordan vælger du rigtigt første gang?

Billy regnskabsprogram forfatter

Ann-Sophie Smed

30. maj 2011

Der er et hav af regnskabsprogrammer på markedet, nu er udfordringen blot at finde det rigtige.

Råd 1: Der er mange regnskabsprogrammer, men vælg et, der passer til dine behov

Hvad skal du bruge dit regnskabsprogram til, og hvad er dine krav til det. Da de færreste jo nok ønsker, at skulle igennem en længere læreproces eller på regnskabskursus for at kunne bruge regnskabsprogrammet, må et af de store krav til et regnskabsprogram være, at det skal være let og intuitivt at bruge.

Regnskabsprogrammet Billy er lavet ud fra devisen, at tingene skal være logiske og selvforklarende – Du finder ikke besværlige regnskabsbegreber som ordene debet eller kredit – her kalder vi det for kunder og leverandører – Det ved alle hvad er.

Råd 2: Afprøv diverse regnskabsprogrammer, de fleste har en gratis prøveversion

Der er rigtig mange regnskabsprogrammer at vælge imellem, og her er det vigtigt, at du finder et regnskabsprogram, der lever op til dine behov. De fleste regnskabsprogrammer har enten en demoversion du kan afprøve, eller en gratis prøveperiode, hvor du gratis kan teste, hvordan det er at arbejde med dit regnskab i programmet. Det tager naturligvis lidt tid, men den tid du sparer i den anden ende, er rigeligt hentet ind ved at ramme rigtigt med regnskabsprogrammet fra starten af.

Billy har en gratis demoversion af regnskabsprogrammet, hvor du kan gennemteste programmet. Når du vælger at springe ud som "rigtig" bruger, er den første måned samtidig gratis - Så har du mulighed for at afprøve dit eget regnskab, med dine tal og fakturere med dit eget logo på fakturaerne, uden at det koster dig noget. Din prøveperiode starter først, når du sender din første rigtige faktura – Indtil da, er det gratis i ubegrænset tid.

Råd 3: Tænk langsigtet, når du vælger blandt regnskabsprogrammerne

Du regner jo med, at din virksomhed udvikler sig. Dermed vil dine behov og krav til et regnskabsprogram også udvikle sig.

Billy giver dig mulighed for, som helt nyopstartet virksomhed, at prøve alle funktioner i 14 dage, så du under opstartsfasen har adgang til det fulde regnskabsprogram uden at have nogen udgifter uden indtægter.  Efterfølgende er det enkelt at skifte sin regnskabspakke efter behov:    Du kan skifte til Billy Premium, som er for den lidt større virksomhed, som eksempelvis har behov for at kunne håndtere forskellige valutaer og flere brugere. Eller du kan forsætte med Billy Basic, som er gratis og passer godt til nyopstartede virksomheder, der kun har behov for adgang til en enkelt bruger.

Opret dig gratis