Vi hæver priserne på Billy Premium

Billy regnskabsprogram forfatter

Trine Bentkjaer

02. juni 2016

NB: Vær opmærksom på, at denne prisstruktur ikke længere er tilgængelig. Du kan læse mere om vores nye prisstruktur her.

Fra d. 1. august 2016 hæver vi prisen på Billy Premium.

Nye Priser

Hvorfor hæver vi priserne?

Billy er i konstant udvikling, og da vi for et par år siden fastsatte den nuværende pris, var Billy et helt andet program, end det du sidder med i dag. Vi har kontinuerligt lanceret nye funktionaliteter og bygget videre på eksisterende. For at vi fortsat skal have mulighed for at udvikle Billy og gøre Billy endnu bedre, så stiger prisen så den i højere grad afspejler det nuværende forhold mellem pris og funktionalitet.

Vi lytter til jer, vores brugere, og I har givet udtryk for et stort ønske om nye og udvidede funktionaliteter. For at vi kan imødekomme jeres ønsker og fortsat have fart på udviklingen i Billy, er vi nødt til at have et sundt fundament, som skal hjælpe til at sikre, at vi også i fremtiden kan fortsætte vores fokus på funktionalitet og brugervenlighed.

Inden vi fastlagde den prisændring, som bliver rullet ud d. 1. august, spurgte vi en stor del af vores brugere indtil forholdet mellem pris og funktionalitet. På baggrund af jeres feedback, er vi kommet frem til den model, som hovedparten af jer, vores brugere, var mest enige i.

Bedre forhold mellem pris og funktionalitet

Når vi hæver prisen til august får du samtidig adgang til en række nye funktioner samt udvidet support. Prisen vil derfor stige for alle vores Premium-brugere, uanset hvilke funktionaliteter man anvender. De nye funktionaliteter vi ruller ud, vil gøre bogføringen enklere og hurtigere for samtlige af vores brugere, og vil komme alle til gode i form af nedsat administrationstid. Når vi sætter prisen op for alle vores brugere, er det fordi alle vores Premium-brugere netop vil have fordel af nogle af de nye funktioner, og alle brugere får også adgang til den udvidede support.

Nye funktioner til august

De nye funktioner vi udgiver inden for de næste par måneder, gør at du slipper for størstedelen af det tastearbejde som du har i dag. Du vil derfor endnu hurtigere og lettere kunne bogføre og lave regnskab i Billy, da størstedelen af dit arbejdet bliver klaret helt automatisk.

Nogle af de nye funktioner du kan se frem til er:

 • Ny og udvidet mobil-app
  Med den nye udvidet mobil-app, kan du tage din bogføring med på farten. Du kan oprette en faktura når du står overfor kunden, bogføre kvitteringer når du har fortaget køb og hurtigt danne dit et overblik over hele din økonomi direkte fra din smartphone.
 • Scanning af bilag
  Tag et billede af din kvittering med din smartphone via vores mobil-app eller upload din regning, som du plejer. Efterfølgende scanner Billy kvitteringen og indløser informationerne fra din kvittering i dit regnskab, fx dato, leverandør, beløb samt forslag til kontering – helt automatisk.
 • Forslag til bogføring
  Når din kvittering er scannet og indtastet automatisk i Billy, vil Billy efterfølgende udfylde følgende bogføringslinjer: Beskrivelse, Udgiftskategorier og Momssats automatisk. På den måde kan du bogføre en kvittering med ét enkelt klik og undgå alt tastearbejdet.
 • Bankintegration
  Når vi udgiver bankintegrationen har du mulighed for at integrere Billy med op til 70 banker. Bankintegrationen vil automatisk importere alle dine indtægter og udgifter fra din bankkonto, så de efterfølgende automatisk kan bogføres i dit regnskab.
 • Lagermodul
  Rigtig mange af vores brugere har efterlyst et lagermodul, og nu har vi endelig glæden af at kunne lancere funktionen. Med lagermodulet kan du se hvor mange varer du havde til at starte med, hvor meget du har solgt, hvor mange varer du har købt og hvad den endelige værdi er på dine varer. Lagermodulet vil således give dig en beholdningsoversigt på dit lager, så du kan være på forkant mht. hvornår du skal bestille nye varer, og så du kan holde overblikket direkte i dit regnskabsprogram.

Fastlås din nuværende pris

Prisen stiger først d. 1. august. Indtil da har du muligheden for at fastlåse den nuværende pris i ½, 1, 2 eller 3 år, og samtidig få adgang til alle de nye funktioner, som vi udgiver samtidig med vores prisændring. Du fastlåser prisen ved at betale forud for de måneder eller år, du ønsker at fastlåse prisen. På den måde vil prisændringen først træde i kraft for dig, når du skal forny dit abonnement næste gang. Hvis du vil fastlåse din nuværende pris, skal du blot skive til os på billy@billy.dk eller ringe til os på 60 24 60 24, og oplyse hvor mange måneder eller år, du ønsker at betale forud.