Gratis og online bogføringssystem Gratis og online bogføringssystem

Bogføringssystem til små og mellemstore virksomheder

Med Billy får du et nemt og brugervenligt bogføringssystem. Send fakturaer, bogfør regninger, og afregn moms med få klik. Brug mindre tid på regnskab og bogføring og mere tid på din virksomhed. Start med en gratis prøveperiode af Billy Premium, hvor du kan afprøve alle programmets funktioner og se, om det er noget for dig.

Billy bogføringssystem logo Billy bogføringssystem logo

Med online bogføring som Billy Premium-bruger får du:

  • Nem bogføring af bilag
  • Ubegrænset fakturering
  • Momsafregning med ét klik
  • Integrationer til andre systemer
  • Gratis support alle ugens 7 dage
Billy Regnskabsprogram og testimonial fra Mads Veiby Billy Regnskabsprogram og testimonial fra Mads Veiby

Mads Veiby

Stifter af M1

"Jeg kan klart anbefale Billy, da de har brugeren i centrum (Apple-tankegang), frem for andre regnskabsprogrammer hvor teknikken er i centrum (Microsoft-tankegang)."

Jonas Bengtsen og Billy Regnskabsprogram Jonas Bengtsen og Billy Regnskabsprogram

Jonas Bengtsen

Freelancer

"Jeg valgte Billy Basic, da jeg kun har brug for at sende en faktura engang imellem i forbindelse med mit freelancearbejde. Det er virkelig lækkert og overskueligt."

Sådan virker dit online bogføringssystem

Med Billy online bogføringssystem får du nemt og hurtigt overblik over din egen bogføring af regninger og fakturaer, som indtil nu har været forbeholdt revisorer og bogholdere. Hvis du ønsker en bredere forståelse for din virksomheds økonomi er Billy et klogt og enkelt valg. Med Billys bogføringssystem skal du ikke bekymre dig om at installere programmet på din computer, men blot logge ind på din bruger på vores hjemmeside, hvor du også kan skrive dig op til en 30 dages gratis prøveperiode af det fulde program som Billy Premium-bruger.

Stå selv for din bogføring med Billy

Ved at overlade alt bogføring til en bogholder går du glip af vigtig viden, omkring hvordan din virksomhed fungerer, samt pengene du bruger på din dyre bogholder. Med Billy har bogføring af regninger og fakturaer aldrig været lettere. Med et brugervenligt bogføringssystem som Billy, slipper du for alle de besværlige fagudtryk til gengæld for et større overblik. Jo mere du har styr på din virksomheds økonomi, desto nemmere bliver det at organisere din bogføring.

Kom gratis i gang med Billy bogføringssystem

Hvis du gerne vil have en fordel i at kende din virksomheds økonomi, så prøv Billys bogføringssystem gratis i 30 dage, inden du bestemmer dig for, om Billy er noget for dig. Der er ingen binding, og vi hjælper dig med at flytte din data fra dit eksisterende system. Efter prøveperioden kan du vælge at oprette en Basic-bruger eller fortsætte som betalende Premium-bruger.

Gratis support 7 dage om ugen

Som Billy Premium-kunde kan du få hjælp fra hjælpecenteret, som har åbent alle ugens dage. Vi sidder i Billy klar til, at besvare dine spørgsmål fra klokken 08.00 til 23.00 alle ugens dage.

Du skal blot skrive til os på billy@billy.dk, benytte vores chat eller ringe på 60246024