Den amerikanske iværksætterdrøm

Med Toke Kruse, Sebastian Seilund & regnskabsprogrammet Billy’s Billing

  Se hele filmen:

  Danske iværksættere i USA

  De har satset alt, hvad de har. De har efterladt familie og venner. Sagt farvel til livet i Danmark. Taber de, mister de alt. Lykkedes de, vil de være vindere resten af livet. De giver ikke op. For de kæmper for deres drøm dag og nat 9000 kilometer væk hjemmefra.

  Nu et år efter deres afsked med Danmark, følger vi Toke Kruse og Sebastian Seilund helt tæt på i dokumentarfilmen Den Amerikanske Iværksætterdrøm.

  “Taber de, mister de alt. Lykkedes de, vil de være vindere resten af livet.”

  Bliv en del af drømmen

  Tilmeld dig gratis regnskabsprogrammet Billy’s Billing i 30 dage og bliv en del af drømmen, hvor du kan følge udviklingen af virksomheden på tæt hold og drage fordel af de tiltag, som den amerikanske drøm bringer med sig for Toke Kruse, Sebastian Seilund og Billy’s Billing.

  Toke Kruse

  Toke Kruse, CEO

  Toke Kruse er CEO i Billy. Han bor i San Francisco og har mere end 10 virksomheder bag sig. Han har skrevet 4 bøger, hvoraf Den Geniale Oværksætter er læst af flere end 5000.

  Følg Toke her:

  Sebastian Seilund

  Sebastian Seilund, CTO

  Sebastian Seilund er CTO i Billy. Han bor i San Francisco og har arbejdet sammen med Toke Kruse i mere end 7 år. Han hører til eliten blandt udviklere i såvel Danmark som USA.

  Følg Sebastian her:

  Tilmeld dig gratis

  • Prøv gratis i 30 dage
  • Gratis rådgivning på tlf./mail hele ugen
  • Ingen bindinger og kun 175,- pr.md.